Velikonoční pečení s Etou

Svátky jara se pomalu blíží a po nezábavném úklidu přijde na řadu další část příprav. Práce na nich však bude odměněna sladkým výsledkem v podobě velikonočního pečiva, stejně jako velikonoční nádivky a dalších tradičních dobrot. Pokud vám doma chybí ti správní pomocníci z řad ručních a elektrických spotřebičů, přijde vám možná vhod komplexní tip od společnosti ETA, v němž najdete všechny užitečné přístroje nejen pro jarní pečení.

Tyčový mixér ETA Cabero  Foto: ETA, oficiální zdroj

Tyčový mixér ETA Cabero
Foto: ETA, oficiální zdroj

 

Kuchyňský robot ETA Gratus Max

ETA Gratus Max je unikátní svojí vysokou pevností, díky celokovovému tělu, zaručuje dlouhou životnost. Silný motor disponuje planetárním systémem otáčení, které zaručuje dokonalé a hladké zpracování těsta. Bezpečnou manipulaci s robotem umožní výkyvné rameno, které nedovolí samovolné spuštění. Součástí robota je kvalitní nerezová mísa s kapacitou 5,5 l, kde můžete udělat těsto až z 1,5 kg mouky.

Velkou výhodou je, že v kuchyňském robotu ETA Gratus Max dokážete připravit skoro vše. Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba bramborovou kaši. Připravíte v něm koktejl nebo krémovou polévku a díky nástavci na strouhání zase nastrouháte sýry, zeleninu nebo oříšky. S masořezkou zvládnete velmi chutnou boloňskou omáčku a s mlýnkem na mák připravíte hlavní pokrm nebo chutnou buchtu. Toto všechno příslušenství je součástí základní výbavy přístroje. Navíc si ještě můžete pořídit tři různé strojky na těstoviny, s nimiž si doma připravíte např. vlastní lasagne, tagliatelle aj.

Cena v e-shopu ETA: 12 999 Kč

Kuchyňský robot ETA Gratus Max  Foto: ETA, oficiální zdroj

 

Tyčový mixér ETA Cabero

Mixér překvapí svým jemným designem a ergonomickým tvarem pro snadné a bezpečné uchopení. Nerezové tělo zajistí komfortní a dlouhodobé používání mixéru. Mixér má tichý chod a pomalý rozběh, takže se nemusíte obávat odstředivé síly, která na počátku mixování rozmetá suroviny po kuchyni. Přístroj spolehlivě umixuje, ušlehá i naseká, protože s pomocí nástavců je nejen nerezovým tyčovým mixérem, ale s dvojí šlehací metlou se stává rychlým šlehačem a se sekáčkem naseká stejně dobře zeleninu i další suroviny.

Pro přípravu můžete využít dvě nádoby, jednu o objemu 1250 ml a druhou s víkem o objemu 800 ml. Hladkou práci zajistí plynulá regulace otáček s tichým chodem a příkonem až 800 W. Ovládání je velmi jednoduché a intuitivní. Potěší i LED displejem na rukojeti. Snadná je i údržba vzhledem k možnosti mytí všech dílů v myčce.

Mixér Cabero patří k produktům, u nichž si můžete prodloužit záruku až na období 5 let.

Cena v e-shopu ETA: 1 999 Kč

Tyčový mixér ETA Cabero  Foto: ETA, oficiální zdroj

 

Ruční šlehač ETA Cuore

Moderní šlehač s elegantním designem v červené barvě a velmi pohodlným používáním díky ergonomické rukojeti. Příkon motoru je 350 W. K dispozici máte celkem 4 optimální rychlosti a tlačítko MAX pro maximální otáčky. Mezi přednosti šlehače patří kromě pohodlného ovládání také rychlé sestavení i uvolnění metel nebo háků tlačítkem a jednoduchá údržba. Při používání šlehače zcela jistě oceníte výkyvnou vývodku napájecího kabelu, která zabraňuje jeho opotřebení a následnému poškození.

V příslušenství najdete dvě šlehací metly, dva hnětací háky. CUORE vám tedy pomůže ušlehat koktejly, bílkový sníh či šlehačku a také uhněte těsto.

ETA na tento produkt nabízí prodlouženou záruku 3 roky.

Cena v e-shopu ETA: 799 Kč

Ruční šlehač ETA Cuore  Foto: ETA, oficiální zdroj

 

Domácí pekárna Duplica Vital

Víceúčelová pekárna s novými programy Vital a Kvašení, s nimiž se aktuálně u jiné pekárny na trhu nesetkáte. Pomohou vám připravit bio chléb, ale také slad, jogurt či sojový sýr. Váš domov tak zavoní nejen chlebem.

Proces pečení chleba a další pečivo se v domácí pekárně připomíná ten tradiční, neboť můžete použít pravý kvásek a obejít tak nezdravá éčka, kterých je kupované pečivo plné. Umožňuje to systém optimálního nastavení teploty, který je důležitý hlavně při výrobě přírodních kvásků.

Pekárna má 13 přednastavených programů, ale volit si můžete i individuální nastavení průběhu pečení, např. rychlost hnětení, dobu a fázi kynutí i dobu pečení. Program tak umožňuje dobré zpracování i těch nejtužších těst, ať už z žitné mouky apod 

Cena v e-shopu ETA: 3 999 Kč

Domácí pekárna ETA Duplica Vital  Foto: ETA, oficiální zdroj

 

ETA Pečenka

Elektrický pečící hrnec určený pro různé způsoby přípravy jídla. Od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Jídla v ní připravená neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá.

Více se o něm dočtete v článku ETA Pečenka: Tradiční a úsporná, který jsme mu věnovali.

Cena v e-shopu ETA: 2 999 Kč

ETA Pečenka Foto: ETA, oficiální zdroj 

 

Více se o spotřebičích a způsobu aktivace prodloužené záruky dočtete na stránkách výrobce. Případně si je můžete rovnou objednat v jeho e-shopu

 

Zdroj: ETA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.