Vánoční soutěž: Chvála pečení aneb jak se peče v Horních Počernicích

Pečení vánočního cukroví je v plném proudu, a ocenění této náročné části předvánočních příprav se každý tvůrce sladkých dobrot rád dočká. Kromě pochvalných slůvek k tomu může přibýt i ocenění hmatatelné, pokud se zúčastní soutěže, kterou vyhlašuje letos již po čtvrté Chvalský zámek. Malý dárek si ale odnese každý soutěžící.

Vánoční cukroví Foto: Rémi Diligent, Wikimedia Commons

Soutěže, kterou Chvalský zámek pořádá za podpory MČ Praha 20 a pod záštitou Pekařství Moravec, se může zúčastnit každý amatérský pekař, jenž je příznivcem Horních Počernic.

Soutěží se ve dvou kategoriích: O nejchutnější cukroví a O nejkrásnější cukroví. Do soutěže jsou přijímány kolekce složené minimálně ze 3 druhů cukroví v minimálním celkovém počtu 20 kusů. Cukroví nemusíte aranžovat, neboť pro zachování stejných podmínek pro všechny soutěžící, bude cukroví umístěno na bílé talíře a označeno čísly.

Komise sestávající z předsedy B. Moravce, H. Moravcové za MČ Praha 20 a tři radních či zastupitelů bude hodnotit dojem z kolekce, chuť, originalitu a nápaditost.

V každé kategorii získá absolutní vítěz nabitou kartu do Hornbachu v ceně 2 000 Kč. Každý účastník soutěže navíc dostane krásně vypečenou vánočku od Pekařství Moravec.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v neděli 21. 12. v 15 hodin v obřadní síni Chvalského zámku

 

Přihlášky do soutěže a příjem pečiva

Do soutěže se můžete přihlásit do 19. prosince na recepci Chvalského zámku osobně, telefonicky na čísle 281 860 130 nebo e-mailem: infocentrum@chvalskyzamek.cz.

Příjem soutěžních kolekcí bude probíhat v neděli 21. 12. od 9 do 13 hodin rovněž na recepci Chvalského zámku.

Další informace na www.chvalskyzamek.cz.

Vánoční cukroví Foto: Rémi Diligent, Wikimedia Commons  

 

Zdroj: Chvalský zámek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.