Chvála pečení: Soutěž o nejkrásnější a nejchutnější cukroví

Chvalský zámek vyhlašuje jubilejní pátý ročník soutěže Chvála pečení aneb jak se peče v Horních Počernicích. Soutěží se ve dvou kategoriích: O nejchutnější cukroví a O nejkrásnější cukroví. Takže pokud doma rádi pečete a máte navíc soutěžního ducha a samozřejmě i blízko do pražských Horních Počernic můžete svoje výtvory představit návštěvníkům zámku a možná vyhrát i dvěma tisíci korun nabitou kartu do Hornbachu, za níž můžete pořídit ještě poslední vánoční dárky. S prázdnou však neodejde žádný účastník soutěže. Každý dostane krásně vypečenou vánočku od Pekařství Moravec, které nad akcí převzalo záštitu.

Vanocni_cukrovi_autor Rémi Diligent_Wikimedia Commons

 

Zúčastnit se může každý amatérský pekař, který je příznivcem Horních Počernic. Jak již bylo řečeno, soutěží se ve dvou kategoriích: O nejchutnější cukroví a O nejkrásnější cukroví.

Soutěžní kolekci musí být složena minimálně ze 3 druhů cukroví v minimálním celkovém počtu 20 ks. Druhy cukroví záleží čistě na vás. Štěstí můžete vyzkoušet v obou kategoriích.

Porota ve složení: místostarostka Eva Březinová, zastupitelé Tamara Spilková, Betty Cibochová a Petr Měšťan bude hodnotit dojem kolekce, chuť, originalitu a nápaditost.

 

Jak se do soutěže přihlásit

Uzávěrka přihlášek je 18. prosince. Přihlásit se můžete buď osobně v recepci Chvalského zámku osobně, telefonicky na čísle 281 860 130 nebo e-mailem: infocentrum@chvalskyzamek.cz

Příjem pečiva do soutěže proběhne v neděli 20. 12. od 9 do 12 hodin v recepci Chvalského zámku. Cukroví nemusíte aranžovat, neboť aby byly stejné podmínky, bude cukroví umístěno na bílé talíře a označeno čísly.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční tentýž den, v neděli 20. 12. v 15 hodin v obřadní síni Chvalského zámku.

 

O co se soutěží

V každé kategorii bude vylosován absolutní vítěz, který získá nabitou kartu do Hornbachu v ceně 2 000 Kč.

Každý účastník soutěže dostane krásně vypečenou vánočku od Pekařství Moravec.

 

Zdroj: Chvalský zámek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.