Víkendové tipy 14. – 16.6.

Tento víkend si přijdou na své ti, kdo si chtějí pořídit designový nábytek za příznivou cenu, velcí i malí milovníci vozů BMV a samozřejmě všechny děti, které se chtějí bavit. Ve třetím případě pak může dospělý doprovod spojit zábavu svých ratolestí s pomocí postiženým povodněmi.

mcely_spa_06

 

Designový výprodej

V sobotu 15.6. od 10 do 14 hod vyprodává skladové zásoby Designpeopaganda přímo ze skladu v Poděbradech. Slevy jdou až do 80 % původní ceny. Vyprodávat se bude na 300 položek od značek Vitra, Kartell, Magis
a mnoha dalších.

Zboží není možné rezervovat a zaplatit ho lze pouze v hotovosti. Odběr je potřeba uskutečnit ten samý den,případně lze zboží za příplatek přepravit dopravní službou,či poslat následující týden českou poštou.

Adresa skladu
Designpropaganda s.r.o., sklad v komplexu Toner Recycling Service,
Choťánky 180, Poděbrady

 

Víkend nejen pro tatínky s BMW

Na Chateau Mcely si v průběhu celého víkendu od 14 do 16. června budou moci zejména pánové užít jízdu novými BMW řady 6 Gran Coupé, BMW řady 5 Gran Turismo a BMW řady 7. BMW ovšem není radost jen pro dospělé, a tak budou pro malé milovníky rychlé jízdy připravena speciální BMW odstrkovadla.

Mezitím co si budou velcí i malí řidiči vychutnávat jízdu rychlými vozy, na dámy čeká blahodárná péče o pleť a tělo a odpočinek v lázních Mcely Spa.

V sobotu 15. června odpoledne bude ještě probíhat malý kurz užitečných tipů a rad pro letní grilování s ochutnávkou od Honzy Štěrby pro ubytované hosty, hosty restaurace Piano Nobile a lázní Mcely Spa.

mercedes

 

Kašpárkovský festival

Z důvodu povodňové situace se z pražské Stromovky před oboru Hvězda v Praze 6 na Vypichu přesouvá jubilejní pátý ročník největšího dětského festivalu Kašpárkohraní. Své brány tu otevře v neděli 16. června od 12 do 19  hod.

Organizátoři festivalu se rozhodli ve spolupráci s Člověkem v tísni pomoci lidem zasaženým povodněmi, a na Kašpárkohraní tak budou nainstalovány kasičky Člověka v tísni, do nichž budou návštěvníci moci vhodit libovolnou částku. Pomoci lze také prostřednictvím odeslání DMS ve tvaru „DMS SOSPOVODNE“ na číslo 87777 nebo zasláním příspěvku na účet 72027202/0300, více na www.clovekvtisni.cz.

kasparkohrani

Program zůstává stejný i po přesunu na Vypich: Kašpárek v rohlíku, Sto zvířat, Wohnout, Umakart, Obří broskev, Pískomil se vrací s Michalem Malátným z Chinaski, Jaroslav Uhlíř, Ewa Farna a další hudební interpreti.

Součástí festivalu bude také bohatý divadelní a sportovní program. Více v tiskové zprávě. Moderovat ho budou Martin Zbrožek a Anna Polívková.

 

Podrobný program

Divadelní scéna:

Divadlo Evy Hruškové a Jana Přeučila: Šípková Růženka – rodinná pohádka Jiřího Chalupy a Jaromíra Klempíře pro nejmenší děti s mnoha písničkami a krásnými loutkami. Hrají: Eva Hrušková a Jan Přeučil

Echt street puppets – průvod obřích masek a loutek

Squadra Sua – interaktivní klaunské představení Soldates
Bublinová show Václava Strassera – Mýdlové, kouřové, obří a duhové bubliny. A spousta jiných triků.

Divadlo Kaká a Damúza: O ošklivém káčátku Klasická pohádka na motivy H. Ch. Andersena

BILBO COMPAGNIE – Jiří Bilbo Reidinger: Klaun Bilbo – Téměř sólové představení, které vychází z cirkusových pasáží, které s Bilbem nazkoušel v roce 1982 Ctibor Turba a Josef Fuksa pro cirkusové turné s cirkusem Praga po zemích Střední Asie a Sibiře. Představení pro děti i dospělé („Děti všeho věku!“)

 

Hudební scéna:

Kašpárek v rohlíku – divoká bejbypanková partička a hosté: Honza Kalina (Sto zvířat), Jiří Zeman (Wohnout), Olga Königová (Obří broskev, Ille), Tomáš Neuwerth (Umakart, Kittchen), David Hlaváč (Střídmí klusáci v kulisách višní, Varieté ONI, Iris nejde s davem) a Kašpárek České republiky.

Pískomil se vrací – v rámci letního turné kapely Pískomil se vrací vystoupí jako host Michal Malátný ze skupiny Chinaski

Jaroslav Uhlíř – Hodina zpěvu

Ewa Farna

We on the Moon

 

kasparek-v-rohliku_tz

 

Sportovní workshopy:

fotbal s AC SPARTA  PRAHA – maskot Spartakus a speciální host Jakub Kohák

rugby s RC TATRA SMÍCHOV – nejúspěšnějším týmem posledních let

atletika s ASK SLAVIA PRAHA – atletika hravě pro děti i dospělé

flrobal s TATRAN STŘEŠOVICEflorbalové dovednosti (střelba, technika hole, zápas proti hráčům Tatranu Střešovice), soutěže v přesnosti střelby o florbalové ceny, autogramiáda mistrů ČR (od 14.00 do 17.00 hod), možnost vyfotit se se svou florbalovou hvězdou

florbal s AC SPARTA PRAHA

softball s MISTRÁL PRAHA

fotbal s FK DUKLA PRAHA  – střelba na přesnost, minifotbálek, dovednostní dráha, na které mohou děti soutěžit proti svým rodičům a mnoho dalších atrakcí, autogramiáda

KUNG FU FACTORY nahlédněte do tajů bojového umění

ČESKÝ KULIČKOVÝ SVAZ seznámení s podle historických pramenů ze všech nejstarším sportem,  ve kterém mají Češi dokonce mistra světa Pavla Zoufalého. Titul získal v roce 2011 a na Kašpárkohraní je možné si s ním exkluzivně zahrát turnaj.

 

Umělecké dílny:

Aeroškola – dílny filmových triků a animovaného filmu

Člověk v tísni – vyzkoušejte si u nás vyrobit své originální africké masky

Obrázkový ostrov a Jupíkova kreativní dílna pod vedením Lenky Procházkové

Výtvarný ateliér Terezie Bartošové – tvoření nejen pro dětičky, hadrové panenky, skládačky, sošky, výroba placek na speciálním plackovacím lisu

Mozaikart – vytvoření společné mozaiky

Kouzlení s razítky – pohádková výtvarná dílna pro děti od 2,5 roku

 

Další:

Český červený kříž – soutěže v první pomoci

Piatnik  Praha – „Kdo si hraje, nezlobí“, deskové hry

Mindok  – moderní společenské hry

Skibi  Kids – dětská kola a cyklistická dráha medvídka Skibiho

Igráček – kreativní dílnička „vytvoř si svého Igráčka“

herní stánek s hrou Jungle Speed nebo změřit síly s ostatními vypravěči v populární hře Dixit, která se pyšní titulem Hra roku 2010.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.