Velikonoce s králičím hopem na Chateau Mcely

O prodlouženém víkendu, od pátku do pondělí 3. – 6. dubna můžete velikonočně relaxovat v zámeckém prostředí. V nabídce je příjemná rodinná atmosféra umocňující sváteční dny v kruhu svých nejbližších a zábavný program pro děti.

Velikonoce na Chateau Mcely Foto: Velikonoce na Chateau Mcely, oficiální zdroj

Letošním Velikonocům budou v Mcelích vévodit velikonoční králíci HOP v jarním zámeckém parku. Jedná se o sportovní disciplínu (rovinka, parkur, skok daleký a skok vysoký), která přináší radost králíčkům i všem zúčastněným. Králíček je vedený člověkem, který běží podél překážek, které králík přeskakuje.

Pro větší děti je připraven pondělní high-tech hon za velikonočním pokladem. Ani letošní rok nebudou chybět velikonoční tradice, velikonočního menu a speciálního menu na Velikonoční pondělí s designovým jarním sweetbarem pro malé hosty šéfkuchaře Honzy Štěrby. Pro dospělé bude příjemným zpestřením aktivní dopoledne s trenérem. Ten bude nově pro hosty k dispozici ve vybraných víkendových termínech od dubna do října či některá z terapií v MCELY BOUQUET SPA s 20% zvýhodněním.

Velikonoce na Chateau Mcely Foto: Velikonoce na Chateau Mcely, oficiální zdroj

Více informací získáte na zámeckém webu.

 

Zdroj: Chateau Mcely

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.