Samsung pere v prodejnách elektroniky

Během srpna mohou zákazníci při návštěvě vybraných prodejen spotřební elektroniky po celé České republice vidět pračky Samsung EcoBubble v akci. Samsung tak názorně představuje vlastnosti technologie praní EcoBubble a odpovídá na dotazy zákazníků. Promo akce probíhají vždy od čtvrtka do neděle

samsung_ecobubble_foto2

 

Kromě ukázek pracího cyklu s technologií EcoBubble, díky níž lze prát již při teplotě 15 °C, jsou zájemcům k dispozici vyškolení promotéři, kteří zodpoví nejen otázky související s prezentací praček, ale i s probíhajícími bonusovými programy „30denní záruka na vrácení peněz bez udání důvodu“ či „Zpět až 3 000 Kč z ceny zakoupené pračky“.

 

samsung_promo-akce

 

Co je  EcoBubble

Pračky Samsung s technologií EcoBubble umožňují energeticky úspornější praní ve studené vodě. Již na začátku pracího cyklu využije generátor bublin napouštěnou vodu k vytvoření koncentrované směsi pracího prostředku, kterou smísí s velkým množství nasátého vzduchu. Následně tuto o vzduch obohacenou směs rychle vhání do pracího bubnu. Téměř okamžitě je v bubnu vidět polštář bublin obsahujících prací prostředek, který díky nim do prádla pronikne rychleji, hlouběji a rovnoměrněji.

 

Zdroj: Samsung

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.