Nailexpert: Stop nehtové mykóze

Plísňovým onemocněním nehtů trpí odhadem až 16 % celosvětové populace. Kromě nepohodlí přecházejícího do bolestivých stavů, ovlivňuje nemoc i psychiku zejména u žen díky neestetickému vzhledu nehtů, který mykózu provází. S příchodem teplého počasí, které láká k nošení sandálků, žabek a dalších typů otevřené obuvi se stává ještě aktuálnější a o to palčivější. Mykózu je i z tohoto důvodu potřeba začít léčit co nejdříve. Nailexpert proto již nyní přichází s inovativní sadou k ošetření nehtové mykózy.

nailexpert-lak-krabicka-cz

Sadu tvoří kombinace voděodolného laku, jednorázových pilníčků a ubrousků s desinfekční přísadou.

Speciální lak má schopnost vytvořit na povrchu nehtu mechanickou bariéru, která zamezí průniku kyslíku, a tím dojde ke změnám pH na povrchu i uvnitř nehtu. Změna vnitřního prostředí nehtu brání růstu a množení plísní i bakterií, čímž zamezí progresi onemocnění. Nailexpert ve formě laku navíc obsahuje látky pro rychlou regeneraci postiženého nehtu, které současně zvyšují jeho obranyschopnost proti nové nákaze.

Základní CMYK

 

Snadno a bez omezení

Výraznou výhodou nového přípravku je také jeho snadná aplikace. S Nailexpertem nyní zvládnete profesionální ošetření nehtů snadno, rychle a efektivně. Lak postačuje aplikovat jednou za 3 dny, prokazatelný výsledek by se měl dostavit za 4 týdny od první aplikace. Výhodou Nailexpertu je, že je na něj možné nanášet běžné dekorativní laky.

Sada je k dostání v lékárnách.

 

 

Zdroj: Omega Pharma

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.