Zvýrazněte svou přirozenou krásu

Svěží barvy, třpyt, příjemné textury, snadná aplikace a jemné vůně. To vše v sobě snoubí nová kolekce líčidel značky Marionnaud, s jejíž pomocí vyčarujete vzhled létem dotýkané tváře, který udává trend letošní sezóny.

marionnaud_perex_ocni-stiny_02_sladka-ruzova

Jaké líčení se tedy bude nosit letos na jaře i v létě? Jedním z trendů jsou oči s dlouhými řasami podtržené stíny v jemné barvě písečné béžové, lesklé rty ve svěžím jahodovém odstínu, zdravá líčka a tváře lehce ošlehané sluncem.

 

Co najdete v nové kolekci Marionnaud

Kompletní sada líčidel nabízí tvářenky, bronzery, řasenku, tužky na oči, oční stíny, rtěnky, laky na nehty a nově také speciální štětec na pudr a tělový gel se třpytkami.

 

Krém a tělové líčení

BB krém

Je určen především ženám od 20 – 45 let, které nemají rády efekt make upu. Díky svému složení může BB krém nahradit klasickou denní péči o pokožku – obsahuje antioxidant vitamin E, o hydrataci se postará kyselina hyaluronová a provitamin B5. Výborně sjednocuje pleť, zjemňuje pokožku, vytváří efekt dětské pleti, maskuje drobné nedokonalosti pleti a zarudlou pokožku, chrání pokožku před UV zářením ochranných faktorem SPF 15 a dodává pokožce zdravý, svěží vzhled.                                                  Cena 374 Kč.

 

Tělový gel se třpytkami

Svěží „tělový make-up“ jemně přilne k pokožce a dodá jí svěží, opálený vzhled. Gel na kůži rychle zasychá, pokožku vypne a zanechá ji svěží a opečovávanou. Díky hydratační složce zároveň o pokožku pečuje. Vhodné na nohy pro efekt tekutých silonek, ruce a dekolt.
Za 100 ml tubu zaplatíte 269 Kč.

marionnaud_telovy-gel-se-trpytkami

 

Líčení očí

Kajálová tužka na oči

Jemná kajalová tužka na oči s intenzivními pigmenty obsahuje silikonový vosk pro snadnou aplikaci a má dlouhotrvající efekt. Na výběr je hnědá a černá barva.
K dostání za cenu 219 Kč.

marionnaud_kajalova-tuzka-na-oci_02_hneda

 

Oční stíny

Trojice odstínů nové kolekce rozzáří oči a promění pohled. Hedvábná krémová textura s matným efektem umožňuje snadné nanášení ať už prsty či štětcem/houbičkou. Aktivní složky a kombinace krému s práškem zaručují dlouhotrvající barvu a jemné odlesky dodají odstínům šmrnc. K dostání tři odstíny – sladká růžová, písečná béžová a kouřová tmavošedá.                                                                             Za cenu 349 Kč.

 

Řasenka Wave

Řasenka pro dokonale dlouhé řasy s objemem má speciální „cik cak“ štětec pro přesnou a rovnoměrnou aplikaci a složení s formulí proti rozmazávání. Vysoké pigmenty zaručují intenzivní černou barvu a speciální složení zajišťuje, že se k sobě řasy nelepí.                                                                             Cena řasenky je 399 Kč.

 

Líčení – tvář

Tvářenka

Jemné nalíčení tváří dodá pleti zdravý vzhled. Tvářenka působí přirozeně, je hedvábné textury a nabízí dva odstíny – růžovou Natural Pink vhodnou pro chladné tóny pleti a Tonic Coral vhodný pro všechny odstíny pleti.                                                                                                                                            Cena je 349 Kč.

marionnaud_tvarenka_02_tonic-coral

 

Bronzující pudr

Jemný pudr obsahuje samoopalovací částice, které dodají pleti zdravou barvu a velmi jemné třpytky přirozený jas. Pleť působí sjednoceně a přirozeně. Pudr navíc obsahuje argonový olej, který pleť zjemní. Na výběr jsou dva odstíny – light pro světlejší typy pleti a medium pro střední a tmavší typy pleti.
Cena pudru činí 439 Kč.

marionnaud_bronzujici-pudr_01

 

Kubaki štětec

Ideální k precizní a souměrné aplikaci bronzujícího pudru. Má velmi jemné, čistě přírodní štětinky a díky praktickému formátu je vhodný i na cesty. Husté štětinky umožní snadné nanášení pudru v intenzitě, kterou si vybereme. Stříbrná rukojeť působí žensky a luxusně.                                                            Cena štětce je 379 Kč.

marionnaud_stetec-kabuki

 

Líčení – rty

Rtěnka Frisson Red Lip

Čtyři smyslné odstíny nejsou jen pouhými rtěnkami, ale ukrývají v sobě také ošetřující balzám na rty. Obsahují mango máslo, známé pro své hydratační schopnosti.

Odstíny:
růžová (01) – lehký svěží odstín
jahodovo růžová-červená (02) – sytější odstín pro smyslné rty
sytě růžová (03) – touhu evokující odstín, vhodný pro všechny odstíny pleti korálová (04) – svěží letní odstín.
Rtěnky jsou k dostání za cenu 349 Kč za kus.

marionnaud_rtenka-_04

 

Líčení – korekce

Make-up Eraser

„Zmizík“ pro okamžité opravy nezdařeného make-upu – ať už oční linky, či přetažené rtěnky. Obsahuje jojobový olej a díky špičatému hrotu šetrně a precizně odstraní všechny nepovedené tahy a zanechá jen bezchybný make up. Obsahuje tři náhradní balení.
Cena 269 Kč.

 

Péče o nehty

Set laků na nehty Duo

Sada péče pro manikúru a pedikúru obsahuje vždy dva laky na nehty v trendy barvách léta a papírový pilník pro úpravu tvaru nehtů. Laky se snadno aplikují díky plochému štětečku, rychle schnou, zachovávají si lesk a dlouhotrvající barvy. K dostání jsou dva odstíny – oranžový a růžový.
Cen za set je 269 Kč.

marionnaud_set-na-nehty_oranz

 

Všechny výrobky jsou k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud.

Zdroj: Marionnaud

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.