Paleta nových laků na nehty pro zářivé letní dny i decentní podzim

Léto ještě neskončilo a výběrem některé z plných barev z nové řady laků Marionnaud ho můžete ještě pozdržet. Zářivé odstíny výborně korespondují s opálenou pokožkou, tlumené sluší stejně dobře opálené i bělostné pleti. Na výběr jsou i odvážnější odstíny modré a zelené. Nejdůležitější ovšem je, zda jsou laky snadno aplikovatelné a odolné. Proto jsme provedli malý test, s jehož výsledky vás nyní chceme seznámit.

marionnaud__perexnail_lacquers_pink1

Osm výchozích barevných odstínů tvoří základ pestré palety sestávající z 30 barevných tónů, z nichž lze vybírat pro každou příležitost. Sytě červený odstín na večerní ples, jemná růžová barva na romantickou procházku ve dvou, bláznivě modrá na párty s přáteli, sytě fialová barva k nové kabelce.

 

Základní osma

Reds
Červená – nestárnoucí a nejoblíbenější klasika, evokující vášeň, smyslnost. Hodí se jak pro běžné denní nošení, tak na speciální akce k večerním šatům. Záleží jen na vás, jak intenzivní odstín vyberete.

Oranges
Letní, svěží, vzrušující a navíc trendy. Oranžové teplé tóny jsou pro letní čas jako stvořené, hodí se prakticky ke každé pleti, přinášejí pozitivní energii a slunnou atmosféru.

Pinks
Růžová je typická dívčí i ženská barva, její odstíny jsou ideální pro romantické duše. Paleta laků nabízí květinové tóny od světlých, jasných až po smyslnou sytě růžovou, teplé odstíny pro vyzdvihnutí ženskosti.

Purples
Syté, svůdné, smyslně ženské odstíny s nádechem romantiky, ale zároveň elegance a moderny. Fialové tóny od jemné až po sytou barvu odstínu královského sametu. Skvěle se hodí k mnoha odstínům rtěnek.

Nudes
Jemné pudrové barvy jsou lehké, prosvětlené, dokonale lesklé a dávají vyniknout přirozené ženské kráse. Vhodné pro čistý, upravený vzhled, ideální ke každodennímu nošení bez ohledu na příležitost či roční období.

Naturals
Nejrůznější odstíny hnědé barvy evokují přírodu, ale zároveň jsou elegantní, okouzlující s nádechem originality a mystiky. Hodí se jak k běžnému dennímu nošení, tak i pro speciální večerní příležitosti.

Blues
Modré odstíny jsou nápadité, extravagantní. Modrá je známá svou hloubkou a jasem, tajemnem. Ideální pro všechny ženy, které chtějí vystoupit z řady a upoutat pozornost.

Greens
Zelená barva patří mezi nejžhavější trendy, je to barva tajemství a záhady. Svěží, živá, zároveň se špetkou odvahy. Dodá šmrnc i eleganci a zároveň neztrácí hravost. Ideální módní doplněk pro řadu příležitostí.

marionnaud_nail_lacquers_blue1

 

Týden s lakem Marionnaud

Na vyzkoušení jsme do redakce dostali odstín č.24 – Corail renversant, tedy ohromující korálová červeň. Nutno říct, že vzletné francouzské označení není nijak nadnesené. Ale pěkně popořadě.

Jak je už z ilustračních fotografií patrné, laky mají moderní úzké lahvičky ve tvaru hranolku, což jim kromě zajímavého vzhledu přidává na skladnosti, takže nezaberou místo v kabelce, natož v zavazadle na dovolenou.

Štěteček je širší, takže s ním lze užší nehet nalakovat jedním tahem. Na co je nutné dát pozor je nepříliš hustá konzistence laku, jak už tomu u nově otevřených lahviček bývá, která ulpí na širším štětečku v silnější vrstvě, kterou je třeba před aplikací otřít o hranu lahvičky, jinak se na nehtu vytvoří nevzhledná a neschnoucí kapka. Je lepší aplikovat lak běžně doporučovaným způsobem ve dvou tenčích vrstvách. Doba schnutí laku je průměrná.

marionnaud_nail_lacquers_orange1

Korálová barva je skutečně zářivá, ale nepůsobí agresivně, díky tomu rozjasní i neopálenou či povadlejší pokožku.

Na mých nehtech prošel lak zatěžkávací zkouškou domácího úklidu, odolal i opakovanému obírání kuřecích skeletů pro čtyřnohé příslušníky domácnosti. Pátý den se mu stalo osudným mytí vlasů, kdy se změklé nehty více napnuly a na okraji se z nich lak odloupl. Výsledek to tudíž není špatný, a pokud budete k nalakovaným nehtům ohleduplnější, jistě bude lak dělat dobrou službu ještě o nějaký ten den déle.

 

 

Barvy laků na fotografiích se mohou od skutečnosti lišit z důvodu různého barevného nastavení monitoru. Všechny laky na nehty Marionnaud jsou k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud za cenu 119 Kč.

 

Zdroj: Marionnaud

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.