Dyson V6 Absolute: Lehký a s dvojnásobnou výdrží

Renomovaná britská značka Dyson přináší na český trh tyčový vysavač V6 s dvojnásobným sacím výkonem oproti běžným vysavačům své třídy. Navíc po nabití vydrží vysávat až 20 minut, což při váze pouhých 2,3 kg hravě vydrží i ten, kdo s vysavačem pracuje.

Dyson V6 Absolute  Zdroj: Dyson

Nejnovější bezkabelový vysavač renomované britské značky Dyson nazvaný V6 Absolute nabízí díky digitálnímu motoru až dvojnásobný sací výkon v porovnání s většinou tyčových vysavačů na trhu. Snadno si poradí s vysáváním nejen koberců a tvrdých podlah, ale také auta, čalouněného nábytku a díky těžišti v horní části s ním pohodlně vysajete i strop či jiná vysoko položená místa.

Vysoce efektivní cyklonová filtrace separuje částečky prachu od velikosti 0,3 mikronu – to znamená, že spolehlivě zachytí alergeny, jako jsou roztoči a jejich trusové částice, pyly, plísně, bakterie a také cigaretový kouř.

„Investovali jsme více než 250 mil. liber do vývoje našeho patentovaného motoru, který se otáčí rychlostí 110 tis. otáček za minutu. Díky tomu je V6 svižný přístroj a zároveň mnohem výkonnější, než kterýkoliv jiný tyčový vysavač,“ vysvětluje zakladatel značky, vynálezce Sir James Dyson.

Dyson V6 Absolute při vysávání koberce Zdroj: Dyson

Dyson V6 Absolute při vysávání koberce
Zdroj: Dyson

 

 

Šikovná hubice
Hubice většiny vysavačů umí spíše sbírat velké nečistoty nebo naopak velmi jemný prach, V6 si však poradí s obojím souběžně. Umí to díky využití měkkého nylonového materiálu pro větší částečky doplněného tenkou řadou svazků karbonových vláken sbírajících nejjemnější prach. Zároveň nabízí také rotační kartáč, který si umí poradit s nečistotami zašlapanými hluboko v koberci.

Dyson V6 Absolute: hubice sbírá najednou hrubé i jemné nečistoty Zdroj: Dyson

 

 Technická data

–          Váha: 2,3 kg

–          Sací výkon: 100AW

–          Objem sběrné nádoby: 0,5 litru

–          Doba nabíjení: 3,5 hod.

–          Doba vysávání na jedno nabití: 20 minutDyson V6 Absolute Zdroj: Dyson

 

Vysavač je v prodeji od června, informace o ceně na www.dyson.solight.cz

 

Zdroj: Dyson

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.