Zkoumejte krásy světa s fotoaparátem Nikon D5500

Lehká a výkonná digitální jednooká zrcadlovka s výjimečně dobrou přenosností a osvědčeným dotykovým ovládáním vám poskytne dostatečnou svobodu k tomu, abyste posunuli svou fotografii na novou úroveň.

Jednooká zrcadlovka Nikon D5500 zachytí každý detail Foto: Nikon, oficiální zdroj

Obrazový snímač fotoaparátu speciální konstrukce bez optického antialiasingového filtru (OLPF) maximálně využívá vysoké rozlišení 24,2 milionu pixelů pro získání snímků s vysoce ostrými detaily – zejména v kombinaci s objektivy NIKKOR. Rozsah citlivostí ISO 100–25 600 umožňuje pořizovat brilantní snímky a videosekvence i za slabého osvětlení, takže nebudete omezeni časem nebo místem. 39 bodové automatické zaostřování Nikon s devíti křížovými snímači ve střední části obrazového pole vždy zaostří na objekt bez ohledu na to, kde se nachází; a frekvence sériového snímání až 5 sn./s znamená, že zachytíte ve správném okamžiku všechna prchavá gesta nebo výrazy ve tváři, a to i v případě velmi rychlých výjevů. Systém zpracování obrazu Nikon EXPEED 4 s vysokou rychlostí zpracování dat, pokročilou redukcí šumu a plynulým záznamem videosekvencí zachytí s jistotou všechny důležité okamžiky a umožní vám poté ještě lépe využít výsledky vašeho snažení.

Klíčové výhody

 

Inspirující kvalita obrazu

Zapomeňte na rozmazané snímky a užívejte si výrazné snímky s bohatými detaily. Všechny vaše snímky budou vypadat lépe než doposud – od snímků rychlých pohybů až po snímky za nízké hladiny osvětlení.

 

Výklopný a otočný dotykový monitor

Ovládejte svůj fotoaparát jako chytrý telefon. Vyklopte a otočte dotykový monitor pro tvorbu kompozic snímků z působivých úhlů a poté klepnutím zaostřete a exponujte.

 

Vestavěné připojení Wi-Fi

Použijte vestavěné funkce Wi-Fi pro snadné sdílení působivých snímků prostřednictvím kompatibilního chytrého telefonu nebo tabletu.¹

 

Hluboký grip

V kombinaci se štíhlým a lehkým tělem získáváte ve fotoaparátu D5500 maximum komfortu.

 

Vysoká citlivost k působení světla

Pořizujte brilantní snímky a videosekvence i za nízké hladiny osvětlení. S rozsahem citlivostí ISO 100–25 600 získáte ostré snímky častěji než kdykoli předtím.

 

Perfektní zaostření

39 bodový systém automatického zaostřování Nikon je ve své kategorii čelním představitelem. Pokročilé 3D sledování objektu zachovává správné zaostření i těch nejmenších objektů bez ohledu na to, jak nepředvídatelné mohou být jejich pohyby.

 

Videosekvence D-Movie

Zaznamenávejte Full HD videosekvence s jemnými detaily a snímací frekvencí až 50p/60p, o něž se jistě budete chtít podělit s ostatními. Kontinuální zaostřování v režimu živého náhledu udržuje objekty ostré i v případě rychlých akcí.

 

Objektivy NIKKOR

Přesvědčte se, jak tyto objektivy přispívají k nejlepším snímkům a videosekvencím. Použijte světelný objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností pro působivé rozostření pozadí, teleobjektiv pro vzdálené objekty nebo širokoúhlý objektiv pro dosažení dramatického účinku.

 

 

Ceny fotoaparátu s objektivy

D5500 tělo – 20 590 Kč / 749 €

D5500 + 18-105mm VR – 25 990 Kč/949 €

D5500 + 18-140mm VR – 28 790 Kč/1 049 €

D5500 + 18-55mm VR + 55-300mm VR – 29 990 Kč/1 099 €

D5500 + 18-55mm VR – 22 990 Kč/849 €

D5500 + 18-55mm VR + 55-200mm VR – 28 790 Kč/1 049€

 

 

¹ Chcete-li použít vestavěné funkce Wi-Fi, stáhněte si do svého chytrého zařízení zdarma dostupnou aplikaci Nikon Wireless Mobile Utility. Aplikace Wireless Mobile Utility je kompatibilní s chytrými zařízeními s operačními systémy iOS™ a Android™ a lze ji stáhnout ze serverů Google Play™ a Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube a další značky jsou ochranné známky společnosti Google Inc

 

Zdroj: Nikon

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.