Tip na vánoční dárek: Fotoaparát Nikon

Značka Nikon nabízí rozmanitost umožňující vybírat produkty v různých cenových i funkčních úrovních. Vzhledem k tomu, že každý má nějakou svou oblíbenou barvu, je při výběru fotoaparátu příjemným bonusem bohatá nabídka barevného provedení včetně odstínů, jež patří mezi letošní trendy pro podzim a zimu, díky čemuž nepochybíte při koupi dárku ani pro ty, kteří musí být za každou cenu „in“.

 

COOLPIX S2900 – lehký a snadno přenosný

Nikon COOLPIX S2900 Foto: Nikon, oficiální zdroj

Štíhlý, lehký, stylový a přitom jednoduchý. Takový je COOLPIX S2900 s 20 miliony pixelů. který se snadno vejde do kapsy či kabelky, takže budete vždy připraveni zachytit všechny cenné okamžiky.

S 5násobným optickým zoomem (až 10násobný s funkcí Dynamic Fine Zoom) zachytíte všechny detaily a s efekty Vylepšení vzhledu budou vaše rodina a přátelé vypadat vždy skvěle. Každou akci zaznamená díky HD videosekvenci a kvalitní snímky umožní pořídit jediným stisknutím tlačítka díky automatické volbě motivového programu, která vám navíc nabídne vhodné nastavení. S režimem Speciální efekty můžete být kreativní a Panoráma s asistencí vám umožní zachycovat dechberoucí scenérie.

Cena: 2 190 Kč vč. DPH

 

COOLPIX S7000 – skvělé snímky s plochým fotoaparátem

Nikon COOLPIX S7000 Foto: Nikon, oficiální zdroj

Plochý fotoaparátem s 20násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom dále rozšířit až na 40 násobný, zachytíte blízké i vzdálené akce. Pořízené snímky můžete snadno sdílet s využitím technologie NFC nebo za pomoci samostatného tlačítka Wi-Fi. Full HD videosekvence vám zajistí trvalé vzpomínky v podobě vysoce kvalitní časosběrné videosekvence, Jednoduché panoráma vám pak zaručí zachycení působivých scenérií na cestách. Výkonná redukce vibrací uchovává stabilní obraz a zaručuje za všech okolností skvělé snímky a plynulé videosekvence.

Cena: 4 490 Kč vč. DPH

 

Nikon 1 J5 – odpoutejte se od všednosti

Nikon 1 J5  Foto: Nikon, oficiální zdroj

Systémový fotoaparát Nikon 1 J5 je rovněž snadno přenosný, snadno ho můžete mít stále při sobě a nenechat si tak ujít žádný z momentů rodinného života, přírody či sportu. K tomu přispívá zásadně i funkce sériového snímání s vyšší frekvencí než jakou lze najít u digitálních jednookých zrcadlovek.

Nikon 1 J5 pořizujte působivé snímky s 20,8 milionu pixelů a vysoce ostré videosekvence 4K.
Velkým obrazovým snímačem CMOS a výměnnými objektivy 1 NIKKOR posune vaše fotografické výsledky rychle vpřed.

Fotografování s ním se nemusíte vzdát ani večer, protože umožňuje pořizování ostrých snímků i za nízké hladiny osvětlení. Kontinuální zaostřování a sériové snímání s frekvencí 20 sn./s v režimu Sporty vám ještě umožní snadno zmrazit každou akci. Rovněž můžete zaznamenávat cestovní deníky v rozlišení 4K nebo využít vysokou rychlost fotoaparátu k zachycení dramatické zpomalené stopáže. Výklopný dotykový monitor a manuální ovládací prvky nabízejí vyšší míru tvůrčích možností a pořízené snímky můžete snadno sdílet prostřednictvím „chytrého“ zařízení.

Cena: 9 890 Kč vč. DPH za tělo fotoaparátu + cena za vybraný objektiv

 

Nikon D5500 – zkoumejte krásy světa

Nikon D5500  Foto: Nikon, oficiální zdroj

Přesně to nabízí lehká a výkonná digitální jednooká zrcadlovka Nikon D5500 s výjimečně dobrou přenosností a osvědčeným dotykovým ovládáním.Poskytne vám dostatečnou svobodu k tomu, abyste posunuli svou fotografii na novou úroveň.

Nezklame v žádné situaci – od rychlých pohybů až po náročné podmínky za nízké hladiny osvětlení. Pořízené snímky a videosekvence budou i při tisku ve velkých formátech nebo zobrazení na velké obrazovce reálným odrazem vašeho vidění světa.

Výklopný a otočný monitor s rychlou odezvou a dotykovým ovládáním nabízí intuitivní ovládání a vestavěné připojení Wi-Fi umožňuje snadné sdílení vysoce kvalitních snímků prostřednictvím „chytrých“ zařízení.

Cena: 18 990 Kč vč. DPH za tělo + cena za vybraný objektiv

 

Nikon D810 – vytvářejte mistrovská díla

Nikon D810 Foto: Nikon, oficiální zdroj

Dokonalý fotoaparát Nikon D810 pro mistrovská díla. Neuvěřitelně všestranný fotoaparát s 36,3 milionu pixelů zachytí vše od jemných struktur až po rychlé pohyby. Přepracovaný obrazový snímač fotoaparátu ve formátu FX, extrémně široký rozsah citlivostí ISO a systém zpracování obrazu EXPEED 4 zaručují maximální ostrost obrazu, bohatou tonalitu a nízkou úroveň šumu při všech citlivostech. 

Výkonnost automatického zaostřování na nejvyšší úrovni, sériové snímání s frekvencí až 7 sn./s a záznam Full HD videosekvencí ve formátu 1 080/60p garantují dostatečnou svobodu pro naprosto přesné zachycení libovolného motivu.

Cena: 81 990 Kč vč. DPH za tělo + cena za vybraný objektiv

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.