Záložní baterie pro chytré telefony a tablety


Vadí vám rychlé vybíjení chytrého telefonu či tabletu? Potřebujete, aby vám v nich baterie vydržela co nejdéle, i když budete dlouhodobě používat aplikace, které baterii rychle vybíjí? Ať už často cestujete a potřebujete navigaci nebo si rádi na cestách krátíte dlouhou chvíli sledováním filmů či surfováním po internetu, bude se vám hodit mobilní zdroj energie APC Mobile Power Pack.

 

APC Mobile Power Pack  Foto: Schneider Electric, oficiální zdroj

APC Mobile Power Pack
Foto: Schneider Electric, oficiální zdroj

 

Přenosný záložní zdroj energie dokáže minimálně jednou plně nabít tablet nebo až čtyřikrát chytrý telefon. I přes své miniaturní rozměry vás tak tento přenosný zdroj energie na potřebný čas osvobodí od závislosti na elektrické zásuvce. Přitom ho snadno schováte do kabelky či batohu.

Externí baterie APC Mobile Power Pack byla navržena tak, abyste mohli využívat aplikace, které potřebujete, a to kdykoli a kdekoli. „Třeba stáhnout e-maily nebo jiné dokumenty, připojit se na Twitter nebo nahrát fotografie a videa z festivalu – to už nebude problém. Díky novému záložnímu zdroji energie nemusíme nervózně sledovat indikátor baterie a doufat, že se telefon nevybije,“ přibližuje možnosti František Mikeš, obchodní ředitel divize ITB společnosti Schneider Electric.

 

Atraktivní design ve dvojím provedení

APC Mobile Power Pack lze zakoupit ve dvojím provedení – v lesklém bílém nebo černém a dvou velikostech: M5 (5000 mAh) a M10 (10.000 mAh). Po nabití ho můžete nechat v tašce na notebook, kabelce či batohu celé týdny, aniž by došlo k výrazné ztrátě energie. Je totiž pozoruhodně efektivní pro uložení a zachování energie.

APC Mobile Power Pack v bílém provedení Foto: Schneider Electric, oficiální zdroj

APC Mobile Power Pack v bílém provedení
Foto: Schneider Electric, oficiální zdroj

 

Zdroj: Schneider Electric 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.