ALEXMONHART: Kolekce unisex batohů a kabelek v jednom

Pod značkou ALEXMONHART se skrývá talentovaná česká designérka Alex Monhartová. Její kolekce městských batohů je specifická svou celočernou barevností, minimalistickým designem a variabilitou. Z batohu si jednoduše vyrobíte psaníčko a ze zavazadla se tak stává univerzální společník na denní pochůzky i večerní akce.

Nová kolekce městských unisex batohů značky ALEXMONHART Foto: LEEDA, oficiální zdroj

Variabilita a neobvyklá kombinace batohoviny s kůží dodává produktům značky ALEXMONHART neotřelý vzhled a punc jedinečnosti. Mladá designérka hravým přístupem přetváří klasické doplňky pánského šatníku na moderní minimalistické, funkční a unisex doplňky 21 století. Po redesignu pánských motýlků Cotton&Wool se designérka rozhodla vytvořit kolekci tří typů městských batohů, které představila v rámci svého showroomu „Gentleman Reborn on 15m2″ na Prague Design Week. Dva z nich najdete exkluzivně v pražském obchodě s autorskou módou LEEDA.
 
„URBANUS je proveden jako stahovací vak a je doplněn o prošívané ochranné pouzdro, které je možno použít samostatně, například jako obal na notebook nebo podložku. PRIMUS je sofistikovaný stahovací vak, vyrobený z batohoviny a kůže, který se dá snadno transformovat na elegantní psaníčko. MAGNUS je o něco rozměrnější a díky polstrovaným zádům a vnitřní přepážce je uzpůsoben pro přenos laptopu a těžších nákladů,“  popisuje svoje dílka designérka Alex Monhartová.

 

Zdroj: LEEDA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.