CČM odměňuje chytré i zlobivé školáky, ale i jejich rodiče

Očekávání, nervy, radost i zklamání, to vše v jediném dni. Ať už vážení rodiče dopadlo vysvědčení jakkoliv, v daný moment, kdy vám ho dítko předloží už výsledek zvrátit nedokážete. Co však máte doslova ve svých rukou je rodinné štěstí a pohoda. Žádná známka nestojí za to, aby se to nejcennější zhroutilo. Přes všechna varování, apelování na rozum, se každoročně rozhodne sejít rodičům navždy z očí nejeden školák. A kdyby i jeden jediný, bylo by to moc. Myslete na to dřív, než bude pozdě. Proberte případné neúspěchy s dětmi co nejklidněji, nevyhrožujte jim a raději se je pokuste v příštím pololetí nějak, řečeno oním protivně zprofanovaným slovem „motivovat“. Začít můžete hned dnes, o pololetních prázdninách.

vysvedceni-v-ccm

Příkladem jde v tomto ohledu CČM, kde pro školáky připravili za vysvědčení zajímavé odměny, které si však musí děti zasloužit. Zároveň jim můžete ukázat, jak jste na tom se školními vědomostmi vy sami. V prázdninový pátek 31. ledna a v sobotu 1. února od 10 do 16 hodin zde na školáky čeká zábavný program, v jehož rámci si otestují nabyté znalosti z hodin matematiky, českého jazyka či přírodopisu a možná se i přiučí něco nového. Za odměnu mohou na Kolotoči štěstí vyhrát hodnotné ceny včetně lístků na předpremiéru animovaného filmu „LEGO příběh“ se speciálním doprovodným programem v multikině CineStar.

 

Porovnejte si vědomosti

Ve spolupráci s restauracemi Rancheros a Café Amadine, cukrárnou Grycan, kavárnou Starbucks a prodejnami Le Chocolat, Bambule či Papírnictví AKM se CČM rozhodlo odměnit školáky za několikaměsíční úsilí v lavicích, ale myslelo i na jejich rodiče. Pro všechny připravilo zábavnou vědomostní soutěž a speciální Kolotoč štěstí.

Celá rodina se tak může společně pobavit i načerpat nové informace. Stačí usednout do improvizované třídy umístěné na Central Plaze Centra Černý Most a správně zodpovědět alespoň tři ze šesti kvízových otázek z matematiky, českého jazyka, fyziky, přírodovědy, hudební výchovy nebo zeměpisu; vyplnit výherní formulář a odevzdat ho hosteskám.

Test vědomostí můžete absolvovat také během samotných nákupů a spojit zábavné s užitečným. Otázky budou totiž umístěny i na samolepkách ve výlohách partnerských prodejen, které poskytly atraktivní odměny v podobě svých produktů, či dárkových a slevových voucherů. Stačí si jen vyzvednout výherní formulář, správně odpovědět alespoň na tři otázky, odnést ho zpět hosteskám ke kontrole a roztočit Kolotoč štěstí.

 

Odměny pro premianty i zlobidla

Speciální odměna je připravena pro jedničkáře. Každý žák základní školy, jenž zavítá do Centra Černý Most ve dnech 31. ledna a 1. února od 10 do 16 hodin a přinese ukázat svoje pololetní vysvědčení s průměrem známek do 1,5, bude mít extra možnost vytočit si na Kolotoči štěstí jeden z atraktivních dárků jako malou motivaci do dalšího pololetí. Ani studenti, kteří nejsou premianti, nemusí zoufat. Ceny mohou vyhrát na facebookovém profilu Centra Černý Most v soutěži o nejoriginálnější poznámku z žákovské knížky.

 

Zdroj: CČM

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.