Winter is coming… 12. Factory Fashion Market

V pořadí už 12. trh, který se koná 5. – 6. prosince, nabídne to nejlepší z české a slovenské nezávislé módy, designu a šperků. Návštěvníci budou mít vše pohodlně pod jednou střechou, můžou si užít příjemnou neformální atmosféru, seznámit se se samotnými tvůrci, občerstvit se dobrotami.

Plakát 12. FFM Oficiální zdroj: FFM

Factory Fashion Market pořádá brněnská designová značka Lovemusic a je součástí programu Nové trhy. Prezentovat se na něm bude cca 48 českých a slovenských módních a designových značek. Oproti minulým ročníkům bude letošní nabídka myslet i na pány, které mohou zaujmout stoprocentně české pletené kravaty značky KAVALIER´S, nebo luxusní dřevěné motýlky BEWOODEN. Market má podtitul „Winter is coming…,“ takže nebudou chybět hřejivé bundy od ATOM RAT, které díky skvělým střihům, módním barevným kombinacím a kvalitnímu voděodolnému materiálu užijete nejen ve městě, ale také o víkendu v přírodě.

Z delikates je třeba upozornit na AKARI – aneb sukně pro všechny, všechno pro sukně, které jsou krásné a hravé. Navíc jde o jednu z mála ženských značek na českém trhu.

Šatník těch nejmenších obohatí designové kousky od značky BABY OLÉ, která v sobě spojuje eleganci s funkčností, stylem a pohodou.

Své zastoupení mají na FFM 2014 také kabelky a tašky. Letos market uvádí výjimečné kabelky pro každou příležitost od opavské značky MIRRAGE, tašky do města a veselé nákupky od LOVEMUSIC. O tom, že kabelky BODELINE jsou uměleckými artefakty, které plně respektují materiál, se tu přesvědčíte na vlastní oči.

Interiérové doplňky letos zastupuje SKLO.PRO – vázy z taveného a recyklovaného skla, spojení divného materiálu a slušného designu. A kdybyste už opravdu nevěděli, co pod stromeček, tak smaltované lžičky od MATILDY a DIELNIČKA MYDIELNIČKA ze Slovenska se sortimentem úžasně vonících věcí, to jistí.

Pro ty, které nezajímá ani móda, ani šperky jsou určeny produkty ECOHEART a jejich ručně vyráběné bambusové zubní kartáčky.

Občerstvení bude probíhat v režii MINIMALISTISCHE FESTE GRUPPE .

 

Prezentované značky

ACID-DESIGNS/ ADELL/ AKARI/ ALANKA/ ART-YVAH/ ATELIER DAREEN/ ATELIÉR FROU-FROU/ ATOM RAT/ BABY OLÉ/ BETŠEBA/ BEWOODEN/ BODLINE/ CECILS / DESIGN EMPATHY/ DOBRUNDA ATELIÉR/ ECOHEART/ EWIKU/ GALERIE GLARA/ GEDG/ HELENA ŘEZNÍČKOVÁ/ I1CO/ IMH – ŠPERKY Z RECYKLOVANÝCH PETLAHVÍ/ INTIMITY/ JANE-MADE/ KAVALIER´S/ LOVEMUSIC/ MAJERKA/ MATILDA/ MIRRAGE/ NATURINKA/ PUN MON/ PIPI PUNK/ PLACKOVÁNÍ/ POSHME.CZ/ PUNKTURA/ QPLUSBODKA/ RECYSKLO/ RITORE/ SCURA/ SKLO.PRO/ SMALLS/ STEAMPUNK STUDIO/ STELLION/ TATE/ TOMÁŠ HOLUB/ TOTUMO/ U ŠTĚSTÍ DAM/ VINYL PRODUCTS

 

Praktické informace

12. Factory Fashion Market  proběhne od 5. do 6. prosince 2014 v Buranteatru, Sokolský stadion, Kounicova 22, Brno. Prodejní doba 5. 12. 2014 od 12 do 21 hod, 6. 12. 2014 od 10 do 21 hod.

Více informací najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz, a www.facebook.com/FactoryFashionMarket. Aktuální informace najdete na fcb FFM.

 

Zdroj: FFM

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.