VERTIGO – dveře s přidanou hodnotou

Hlavní funkce dveří je sice nejdůležitějším parametrem, nicméně jejich design se řadí hned za ni. A právě zde našla značka SOLODOOR prostor pro praktické inovace, díky nimž se dveře stávají i zrcadlem, kreslící tabulí či malou šatnou, a to při nezměněné funkčnosti a zachování čistoty vzhledu.

np_solodoor_vertigo_interier_eben

 

S dveřmi z řady VERTIGO VARIANT obohacenými o některých z funkčních prvků tak lze ušetřit místo nebo zatraktivnit prostor např. dětského pokoje, ale i pracoviště. Kromě těchto vychytávek je řada doplněna o 9 nových modelů.

 

Tichý sluha

Pokud ve vás popis dveřního věšáku vyvolá obraz oprýskaných dveří, na nichž na zatlučených hřebících visí montérky a vaťáky, můžete ho brát třeba i jako první popud výrobce, jak strážci soukromí rozšířit funkce.

Věšáčky u dveří VERTIGO VARIANT od značky SOLODOOR jsou buď přímo zapuštěné ve dveřích, kde zaklapnuté čekají na svou příležitost nebo v podobě lišty s jednotlivými háčky nabízejí využití celé šířky dveří.

V domácnosti a zejména takové, v níž se šetří každým centimetrem, mohou mít široké využití, a to např. v kuchyni, kde poslouží na zavěšení utěrky či chňapky, v komoře zpřehlední nákupní tašky, v předsíni nachystá kabáty, v ložnici bude připraven poskytnout župany nebo podržet oblečení a v koupelně zase ručníky a osušky.

Využití najdou i ve veřejném sektoru v kancelářích, šatnách apod.

 

Pravdomluvný rádce

Vhodným doplňkem věšáků je další inovace dveří VERTIGO v podobě zrcadla, v němž můžeme zkontrolovat svůj vzhled před odchodem. V koupelně, ložnici či šatně může zrcadlo na dveřích sloužit jako doplňující k velkému zrcadlu, a umožní tak kontrolovat vzhled i z profilu či zezadu.

solodoor_vertigo-variant_zrcadlo-vesacky_interier

 

Partner pro hru, učení i práci

V nabídce jsou také rámové dveře s tabulovou výplní, a to jak s bílou a snadno omyvatelnou magnetickou plochou (flipchart), klasickou černou nebo zelenou tabulí pro kreslení křídami nebo nástěnkou s měkkým a poddajným korkovým podkladem. Kromě malých kreativců, kteří tabuli využijí s fantazií sobě vlastní na mnoho způsobů, najde nejedna z těchto variant uplatnění i v kuchyni nebo spíži pro zapisování chybějících potravin nebo v předsíni pro vzkazy, složenky apod. Ocení ji i majitelé menších kanceláří.

 

Nové modely s tradiční funkcí

Designové inovace se týkají především skladby kazet, prosklení a variací vodorovné a svislé kresby dřeva. Devítka nových modelů zároveň umožňuje vybírat hned z několika dekorů dřeva v provedení SOLO 3D či CPL fólie, zastoupeny jsou dřeviny od klasického dubu, olše, výraznějšího kalvadosu, tmavšího ořechu až po exotický eben či driftwood.

 

Zuzana Ottová

Zdroj: SOLODOOR

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.