Dveře jako výrazný prvek interiéru

Prázdniny jsou nejen časem dovolených, ale i rekonstrukcí bytů a domů. Pokud se na takovou chystáte a zamýšlíte i výměnu interiérových dveří, možná vám přijdou vhod následující tipy názorně ukazující, jak je možné právě tak ryze praktickou částí bytového vybavení, jakými dveře bezesporu jsou, oživit interiér. Potěšit tak můžete sebe, ale třeba i děti, až se vrátí z prázdnin domů.

Dveře SAPELI SWING, bezpečnostní kalené sklo,Cena dveří Swing na fotografii je 15 743 Kč vč. DPH Foto: SAPELI, oficiální zdroj

Dveře SAPELI SWING, bezpečnostní kalené sklo, Cena dveří Swing na fotografii je 15 743 Kč vč. DPH
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

Tentokrát vám nabídneme pro inspiraci celou sérii nápadů tradiční české značky SAPELI. Převládá v ní hravost a invence.

 

 

Dveře jako věšáková stěna

Společné úsilí studentky průmyslového designu a designérů SAPELI dalo vzniknout atraktivní modelové řadě Hanum s dveřmi využitelnými jako věšáková stěna. Dveře jsou opatřeny svislými lištami s výklopnými nerezovými háčky. Své uplatnění najdou v předsíni, šatně, komoře nebo dětském pokoji. Na háčky pověsíte jak kabát, tak kabelku, praktické jsou i na korále či pásky, děti si na ně pověsí například batoh nebo pytel s hračkami. Pro jedny dveře můžete využít až tři lišty s libovolným rozmístěním háčků, v nabídce je navíc mnoho dekorů dveří od dýhy po lamino. Cena dveří Hanum na fotografii je 10 913 Kč vč. DPH.

  Dveře SAPELI řada Hanum,  Foto: SAPELI, oficiální zdroj


Dveře SAPELI řada Hanum,
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Nedobytné dveře

Vzhled betonu s industriálním nádechem je nadčasovou záležitostí nepodléhající barevným a módním designovým trendům. Interiéru dodá primární hrubost, přirozenost i dojem bezpečí a originalitu zároveň. Dveře Domino 63 v betonovém dekoru Timber s prosklením vnesou industriální nádech i k vám domů. Cena vč. zárubně a reverzního otevírání je 15 399 vč. DPH

Dveře SAPELI DOMINO 63, Sapdecor beton timber, reverzní otevírání, zárubeň Obtus, Foto: SAPELI, oficiální zdroj

Dveře SAPELI DOMINO 63, Sapdecor beton timber, reverzní otevírání, zárubeň Obtus,
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Neviditelné dveře

Někdo vystavuje dveře na odiv, někdo je chce naopak skrýt. Vaše dveře mohou dokonale splynout se zdí díky využití skryté zárubně a jednotné tapety. Skrytá zárubeň je zcela zapuštěna do stěny, její obrys je v jedné rovině s obrysem zdi, a není tedy vůbec patrná. Dveře Elegant se speciální kartonovou povrchovou úpravu je možné dodatečně polepit tapetou nebo přetřít běžnou nátěrovou barvou pro interiér. Fantazii se zde meze nekladou, výběr barvy nebo motivu tapety je čistě na vás, skryté zárubně vám bez problémů instalují montéři SAPELI. Cena dveří Elegant na fotografii je 15 950 Kč vč. DPH.

Dveře SAPELI Elegant, povrch Karton - tapeta, skryté zárubně Foto: SAPELI, oficiální zdroj

Dveře SAPELI Elegant, povrch Karton – tapeta, skryté zárubně Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Unikátní sklo Graduel – dva v jednom

Připadají vám celoskleněné dveře do koupelny nepraktické? Nenechte se mýlit. Společnost SAPELI nabízí unikátní sklo Graduel, které vyniká postupným přechodem z neprůhledného Satináto po zcela čiré sklo. Celoskleněné dveře se sklem Graduel tak nejen zajistí vaše soukromí, ale v kombinaci se zajímavým dekorem zárubní, např. ořechovou dýhou, dodají domácnosti punc luxusu. Cena dveří na fotografii je 15 411 Kč vč. DPH.

  Celoskleněné dveře se sklem Graduel SAPELI  Foto: SAPELI, oficiální zdroj


Celoskleněné dveře se sklem Graduel SAPELI
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Hravé dveře v námořnickém stylu

Pokud jste milovníci námořnického stylu a doplňky ve vašem interiéru jsou ve znamení modré a bílé, proužků a lan, jistě se nadchnete pro dveře Elegant s kulatými okénky. Na výběr jsou okénka zapuštěná s lištou z masivu, oboustranná s nerezovým rámem nebo asi nejvěrnější lodnímu stylu – nerezová s přiznanými šrouby. Zda budete mít jedno nebo až čtyři okénka pod sebou je čistě na vás, dokonce i dekor a barvu dveří můžete libovolně zvolit včetně modré a červené. Navíc, pokud chcete tyto dveře umístit do koupelny nebo třeba k bazénu, můžete je využít ve voděodolné verzi, která nereaguje na vlhkost a zároveň zaručuje tepelnou izolaci. Cena dveří Elegant na fotografii je 9 074 Kč vč. DPH.

 Dveře SAPELI ELEGANT, Sapdecor jilm Foto: SAPELI, oficiální zdroj


Dveře SAPELI ELEGANT, Sapdecor jilm
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Celoskleněné dveře s potiskem

Celoskleněné dveře stoprocentně naruší unifikovanou nudu. Přesvědčí vás o tom ucelený program Sapglass společnosti SAPELI, který umožňuje využít na sklo osobitý motiv. Paleta motivů je opravdu široká, od moderních (geometrické tvary, spirály, písmo), přes přírodní (stromy, květiny, ptáci), barevné dětské až po klasické. Vybraný vzor můžete dále upravit prostřednictvím snadného online konfigurátoru na www.sapglass.cz dle vašich představ, například tak, že motivy zvětšíte či zmenšíte nebo na ploše dveří libovolně posunete. K aplikaci motivů se používá pískování, gravírování, laser, digitální tisk či nově sítotisk vysoce odolnými keramickými barvami, motiv tak na skle vydrží mnoho let. Cena dveří na fotografii je 27 200,- Kč vč. DPH. Posuv Avanza pro toto dvoukřídlé provedení pak vyjde na 15 094 Kč vč. DPH.

Celoskleněné dveře SAPELI z programu Sapglass s digitálním potiskem Foto: SAPELI, oficiální zdroj

Celoskleněné dveře SAPELI z programu Sapglass s digitálním potiskem
Foto: SAPELI, oficiální zdroj

 

 

 

Dveře do světa dětské fantazie

Prosklené nebo celoskleněné dveře s barevným digitálním potiskem dětských obrázků vykouzlí úsměv na každé dětské tváři. Na výběr je ze čtyř barevných vzorů, jejichž přesné použití na skle je možno dále upravit. Pokud máte obavy ze skleněných dveří v dětském pokojíku, můžete je klidně hodit za hlavu. SAPELI používá bezpečnostní kalené sklo, které vyniká několikanásobně vyšší pevností, a tedy odolností vůči nárazu. A kdyby přece jen došlo k rozbití, kalené sklo se rozpadne na malé tupé úlomky.

 

Zdroj: SAPELI

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.