Společnost SOLODOOR otevřela v Brně svůj největší showroom

Největší vzorková prodejna společnosti SOLODOOR o rozloze téměř 150 m2 byla začátkem února otevřena v nově zrekonstruovaných prostorách v brněnském Cejlu.

solodoor-b_logo


„Rekonstrukcí brněnské vzorkové prodejny vznikl nový, velmi moderní showroom, který přehledně a na jednom místě nabídne kompletní sortiment společnosti SOLODOOR, a to včetně novinek pro rok 2014. Kromě kvalitních výrobků se zákazníci mohou spolehnout také na profesionální servis a poradenství,“ představuje nový showroom generální ředitel společnosti Martin Dozrál.

 

Vzorkovna se vším všudy

V showroomu je vystaveno celkem 66 modelů dveří, z toho 39 dveří včetně obložkových zárubní. Dalších 24 modelů dveří je zavěšeno na výsuvných stojanech zajišťujících přehlednou a lehce dostupnou prohlídku.

Mezi novinkami zákazníci naleznou také 3 modely celoskleněných dveří, které společnost SOLODOOR začlenila do sortimentu v reakci na poptávku svých zákazníků. Vše požadované tak nyní naleznou pohodlně na jednom místě.

Brněnský showroom je vybaven rovněž vzorky používaných materiálů, ať už se jedná o různé druhy povrchových úprav, barvy, dezény, prosklení, kování a ostatní komponenty či příslušenství. S výběrem vhodného modelu dveří a zárubní poradí profesionálové, kteří doporučí to pravé řešení pro každý interiér, zdarma vytvoří vizualizaci a následně pomohou také se správným zaměřením a instalací.

 

Kde najdete prodejny SOLODOOR

Zrekonstruovaný showroom v Brně patří ke čtyřem vzorkovým prodejnám společnosti, další nalezneme v Praze, v sídle společnosti v Sušici a také u slovenských sousedů v Bratislavě.

 

Adresa showroomu

SOLODOOR CENTRUM s.r.o., Cejl 494/25, 602 00 Brno. Otevírací doba: Po – Pá 9.30 – 12.00 / 13.00 – 18.00 hod.

 

Zdroj: SOLODOOR

 

1 komentář

    • Lida on 12.3.2015 at 15:42

    Odpovědět

    No tak to je krásná práce. Já jsem pořizovala interiérové dveře v Brně u jiné firmy. Každopádně se zajdu kouknout. Podle fotek studio vypadá moc hezky! Bohužel už mám tedy pořízeny nové, ale tak člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat nové :)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.