Testováno na dětech: I vy se můžete stát členy velkého testovacího týmu

Víte co je hromadné uživatelské testování? Přesně po roce fungování inspirativního webu zaměřeného na poznávání a propagaci produktů služeb pro děti  – Testováno na dětech, který uvedly do života čtyři aktivní maminky, se rodičům otevírá další služba – možnost zdarma zkoušet, testovat spolu se svými dětmi a osobně recenzovat výrobky a služby od známých i dosud neznámých českých výrobců. Testováno na dětech zároveň nabízí firmám možnost netradiční propagace svých výrobků a služeb prostřednictvím přímého testování a velmi vyhledávaného sdílení zkušeností mezi rodiči.

Testováno na dětech: testování v praxi - kreativní krabičky Ani-muk Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

Testováno na dětech: testování v praxi – kreativní krabičky Ani-muk
Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

„Chceme dát prostor poctivým značkám a zajímavým produktům a propojit je přímo s jejich cílovou skupinou. Oslovujeme proto i malé výrobce, kteří mají těžké podmínky dostat své výrobky na trh,“ uvádí Dagmar Slámová, jedna ze čtyř zakladatelek webu.Portál slouží k inspiraci rodičům pomocí nápadů na IQ hry, tvoření, zdravé stravování a obecně tipů pro život s dětmi, prověřených a otestovaných s dětmi. Testováno na dětech je platformou pro sdílení zkušeností mezi rodiči a jeho náplň je autentická. Rodiče dětí jsou hlavní skupinou uživatelů portálu.

Od června se mohli zájemci z řad rodičů přihlásit k testování a nyní je již možné na webové stránce v sekci Testování sledovat výzvy přihlášení, probíhající testování i první recenze s fotodokumentací.

„Věříme v sílu šeptandy. V komunitě rodičů existuje silná důvěra k sdíleným zkušenostem ostatních rodičů. Autentické zkušenosti mají v procesu rozhodování o produktech zcela jinou hodnotu než pouhá marketingová sdělení. Jsou věrohodné!“ – doplňuje Gabriela Sedláková, další ze zakladatelek Testováno na dětech.

 

Hromadné testování

Přináší možnost, jak jednoduše nabídnout produkt uživatelům, získat od nich zpětnou vazbu a nezávislou autorskou recenzi ověřenou skutečnými zákazníky v jejich domácím prostředí. Výsledky testování bude možné sledovat na portálu www.testovanonadetech.com, na stránkách výrobců a ve vybraných časopisech pro rodiče.

Testování může výrobcům pomoci pochopit, jak lidé produkt využívají a co na něm mohou zlepšit. Tento objektivní pohled do duše potencionálního zákazníka je přidanou hodnotu projektu. „Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Testování nám přineslo kromě potvrzení toho, že práce s Ani-Muky děti opravdu baví, i řadu cenných námětů, které pomůžou Ani-Muk růst. Oceňujeme zejména rozmanitost testovatelek, každá z maminek přinesla do testování svá očekávání a zkušenosti, které nám i přes svou rozdílnost poskytly ucelený pohled na to, jak náš produkt naše cílová skupina vnímá. Protože je portál TND oblíbeným místem rodičů, bylo pro nás testování skvělou příležitostí, jak představit produkt širší veřejnosti a určitě bychom jej doporučili každému, kdo přichází na trh s nějakou novinkou,“ říká Kateřina Piliarik, výrobce kreativních krabiček Ani-Muk.

Pečeť, kterou získají   produkty prověřené prostřednictvím Testováno na dětech Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

Pečeť, kterou získají produkty prověřené prostřednictvím Testováno na dětech
Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

 

Testování produktů pro každodenní život i pro zábavu

Mezi prvními testovanými výrobky jsou právě kreativní krabičky Ani-muk s výtvarnými potřebami, dále speciální silikonové korále Mama Chic pro kojící maminky, kočárky BOB určené pro aktivní rodiče a vhodné na běh a in-line brusle a zážitkové dílny pro děti Creative Word.

Testováno na dětech: testování v praxi - silikonové korále Mama Chic pro kojící maminky Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

Testováno na dětech: testování v praxi – silikonové korále Mama Chic pro kojící maminky
Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

 

Testovací rok

Webová stránka Testováno na dětech byla spuštěna přesně před rokem a má tak za sebou vlastní testovací období. Autorkami jsou čtyři maminky na rodičovské dovolené, každá různého povolání a zálib (grafička, výtvarnice, produkční, foodblogerka a fotografka), které se svými osmi dětmi testují kvalitu, zábavu a přínos dětem různorodých aktivit a výrobků určených dětem. Společně vytváří autentický obsah a originální nápady a šablony ke stažení zdarma pro ostatní rodiče či učitele mateřských škol a zájmových institucí. Od doby vzniku se rodiče a další mohli inspirovat více než pěti sty tipy na výtvarné tvoření, vzdělávací IQ hry, recepty na zdravá jídla pro děti, tipy na knihy, výlety a restaurace. Konceptem projektu je vytvořit místo, kde se rodiče mohou inspirovat navzájem. Aktuálně je registrováno čtrnáct set uživatelů. Rodiče se aktivně zapojují a přidávají vlastní aktivity a tipy s fotografiemi a postupem. Stávají se členy „testovacího týmu“, zkouší nové produkty a služby pro děti, hodnotí a předávají svou zkušenost dál.

 

Zábava nesmí chybět

Projekt Testováno na dětech pořádá pravidelně také soutěže a výtvarné dílny. Celkem bylo dosud uspořádáno deset workshopů v rámci festivalů Knihex, Dyzajn market, VyšeHrátky, Kefír a Ratolest fest.

Testováno na dětech: testování v praxi - skauti a kreativní krabičky Ani-muk  Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

Testováno na dětech: testování v praxi – skauti a kreativní krabičky Ani-muk
Foto: Testováno na dětech, oficiální zdroj

 

Pozvánka

Kde je možné v nejbližší době navštívit dílny Testováno na dětech (zdarma):

1. 8. 2015 – Dyzajn dětem! Výtvarná dílna v rámci festivalu Dyzajn market.

5. 9. 2015 – Výtvarná dílna v rámci festivalu Kefír.

6. 9. 2015 – Výtvarná dílna v rámci festivalu VyšeHrátky.

 

Další informace naleznete na www.testovanonadetech.com a www.facebook.com/testovanonadetech

 

Zdroj: Testováno na dětech

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.