Testovali jsme pro vás: Dekorativní kosmetika Marionnaud

Marionnaud Parfumeries, která v současnosti vede žebříček parfumerií s nejhustší sítí prodejních míst v Evropě, přichází na trh se svou vůbec první kolekcí dekorativní kosmetiky. Ucelená řada má podtrhnout či zahlazením drobných nedokonalostí pleti pomoci vykouzlit svěží letní půvab při zachování přirozeného vzhledu.

 

np_marionnaud_vizual_perex

 

Jednotlivá líčidla spolu vhodně korespondují jak barevně, tak i sktrukturou, takže se velmi dobře propojí pudr, tvářenka i oční stíny. Vzhledem k letnímu zaměření není barevná škála příliš široká, neboť sází na prověřené odstíny, jimiž dodá pleti, rtům i očním víčkům požadovaný svěží půvab. Co tu trochu postrádáme pro zachování co nejvíce přirozeného vhledu i u jemné bledší pleti, je tužka a řasenka v méně tvrdé barvě, než je nabízená černá. Hodilo by se řadu rozšířit o hnědý, případně tyrkysový odstín, který by ladil s očními stíny a světlé oči orámoval jemněji.

 

Tvářenka DELICATE BREEZE MARIONNAUD    

Z nabídky jsme měli možnost vyzkoušet tvářenku v odstínu Exhilarated Coral, který se hodí pro každý odstín pleti. Nestává se často, aby se výsledky testování daly popsat slovy výrobce. V tomto případě, ale nepřeháněly.

Tvářenka zaujme už svou váhou 3,5 g, která signalizuje, že vydrží déle než jen letní období. Po otevření se představí lehounkou příjemnou vůní.

Přesně jak hlásá popis, má hedvábnou texturu, není ani příliš mastná, ani suchá, díky čemuž se nelepí na štěteček, ale dobře přilne ke kůži. Nanášení je stejnoměrné, netvoří se šmouhy nebo fleky vznikající u některých zdravíček nejednotnou vrstvou na štětci. Bez problémů si porozuměla i s pudrem jiné značky.

Druhý z nabízených odstínů – Euphoria Pink je určen pro chladné tóny pleti. Cena tvářenek je 329 Kč.

 

Další v řadě

Bronzující pudr SUN RADIANCE MARIONNAUD

Jemný pudr s vysokým procentem minerálů je sametové textury, perfektně drží a vytváří dojem přirozeně opálené pleti. Sjednocuje barvu a má velmi příjemnou letní vůni. Lehké třpytivé odlesky dodají pleti svěžest a jiskru. V nabídce je jeden univerzální odstín vhodný zejména pro světlejší a střední odstíny pleti. Cena 399 Kč.

 

Oční stíny SILKY EYE MARIONNAUD

Trojice odstínů: fialový Mysterious Taupe, zlatavý Sparkling Gold a jemně tyrkysový Precious Jade rozzáří oči a zdůrazní jejich pohled. Hedvábná krémová textura umožňuje snadné nanášení ať už prsty, štětcem či houbičkou. Aktivní složky a kombinace krému s práškem zaručují dlouhotrvající barvu, jemné odlesky dodají odstínům šmrnc. Cena každého je 329 Kč.

 

Kajalová tužka na oči MARIONNAUD

Jemná tužka s intenzivními černými pigmenty dokonale orámuje oči a dodá jim svůdný pohled. Obsahuje silikonový vosk pro snadnou aplikaci, má dlouhotrvající efekt. Cena tužky je 199 Kč.

 

Řasenka WAVE MARIONNAUD

Řasenka vykouzlí dokonale dlouhé a objemné řasy, čímž umocní hluboký až podmanivý pohled, který očím dodala kontura kajalové tužky. Vysoké pigmenty zaručují intenzivní černou barvu. Speciální cik cak štětec zajistí přesnou a rovnoměrnou aplikaci, složení řasenky ochrání před slepením řas i rozmazáváním. Cena 379 Kč.

 

Rtěnka FRISSON RED LIP MARIONNAUD

Čtyři osvědčené odstíny dodávají rtům očekávanou smyslnost, ale také hýčkající balzám, neboť obsahují mango máslo známé svými hydratačními schopnosti. Na výběr jsou tyto plné barvy: Evanescent Pink – lehký svěží odstín, Absolute Fuchsia – sytější odstín pro smyslné rty, Unconfessed Red – touhu evokující odstín, vhodný pro všechny odstíny pleti a Impetuous Coral – svěží letní odstín. Rtěnky se prodávají za jednotnou cenu 329 Kč.

 

Když se něco nepovede

MAKE UP ERASER MARIONNAUD

Podobně jako při psaní funguje tento univerzální kosmetický zmizík pro okamžité opravy nezdařeného make-upu, ať už jde o oční linky či přetažené rtěnky. Obsahuje jojobový olej, a díky špičatému hrotu šetrně a precizně odstraní všechny nepovedené tahy a zanechá jen bezchybný make up. Prodává se se třemi náhradními baleními v ceně 249 Kč.

 

Kosmetická řada Marionnaud je k dostání výhradně v síti parfumerií Marionnaud. Jejich přehled i informace o novinkách najdete na www.marionnaud.cz.

 

Zuzana Ottová
Zdroj: Marionnaud Parfumeries

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.