„Stará Praha“ očima seniorů

Zcela originální formu charitativní akce, jejíž výtěžek půjde na provoz klubovny pro seniory v Praze 2, zvolil Nadační fond Veselý senior. Ve středu 27.listopadu od 16 hodin uspořádá dražbu fotopláten „Stará Praha očima seniorů“ v OC Arkády Pankrác. Dražitel tak získá umělecké dílko s přidanou hodnotou dobrého pocitu.

vesely-senior_drazba-fotek

V listopadu již druhá akce zaměřená na zkvalitnění podzimu života tak dává zároveň nahlédnout do života aktivních seniorů, na to co je zajímá, z jakého úhlu pohledu se na svět, jehož výsek tvoří v tomto případě Praha, dívají.

Charitativní dražbu fotopláten přijde podpořit patronka fondu Tereza Kostková, ze známých osobností pak např. Aleš Háma, Nela Boudová a další.

 

Nadační fond Veselý senior si klade za cíl pomáhat seniorům, ale také překonat předsudky o životě, postavení a významu seniorů ve společnosti a přesvědčit nejen mladou generaci, aby přijala princip solidarity i skutečnost, že i nejstarší spoluobčané mají společnosti co nabídnout.

Finanční prostředky získané touto dražbou poputují na projekt volnočasových a vzdělávacích aktivit, které fond realizuje v klubovně seniorů v Praze 2.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.