Sedmihorské léto pokračuje s Miroslavem Etzlerem a dalšími hereckými osobnostmi.

V rámci turné Na Radosti 2016 udělala ve čtvrtek 21. července v Sedmihorkách u Turnova jedinou zastávku v regionu Českého ráje zpěvačka Aneta Langerová. Po ní pomyslné festivalové žezlo převezme Miroslav Etzler, který se zde 28. července představí divákům v hlavní roli situační komedie Rodina je základ státu. Víc než zdárně sekundovat mu budou Vanda Hybnerová, Sabina Laurinová, Martina Hudečková, Richard Trsťan.

Sedmihorské léto 2016: Rodina je základ státu Oficiální zdroj: Sedmihorské léto 

 

Z repertoáru se Aneta Langerová věnovala především písním z nejnovějšího stejnojmenného alba – Na Radosti. Nechyběly však ani zpěvaččiny největší hity z celé její hudební kariéry, které byly podtrženy neobvyklou úpravou pro smyčce. Publikum si koncert užívalo naplno, nadšené stovky diváků tleskali a sborem zpívali. Nejsilnějším momentem byla asi chvíle, kdy celé publikum zpívalo píseň Voda živá a Aneta Langerová z pódia pouze dojatě poslouchala. Atmosféra celého koncertu byla nádherná, nechyběly ani neplánované extra přídavky jako poděkování za neutichající potlesk vstoje.

Sedmihorské léto 2016: Aneta Langerová Foto: (c) Jitka Maděrová/ Sedmihorské léto, oficiální zdroj

Sedmihorské léto 2016: Aneta Langerová
Foto: (c) Jitka Maděrová/ Sedmihorské léto, oficiální zdroj

 

 

 

Půlka prázdnin, polovina festivalového dění

Sedmý ročník oblíbeného celoletního festivalu Sedmihorské léto se tak nekompromisně přehoupl do své druhé poloviny. Na diváky do konce srpna čekají už jen čtyři samostatné akce. Každá z nich však rozhodně stojí za vidění.

Nejbližší akcí bude ve čtvrtek 28. července divadelní představení Rodina je základ státu. Vynikající situační komedie z pera sira Raye Cooneyho z prostředí londýnské nemocnice s neskutečnou zápletkou, na kterou se nabalují další nečekané situace v podobě návštěvy milenky, manželky a dalších, je obsazena skvělými českými herci. V Sedmihorkách tak uvidíte Vandu Hybnerovou, Sabinu Laurinovou, Martinu Hudečkovou, Richarda Trsťana a kromě mnoha dalších také Miroslava Etzlera v hlavní roli

 

 

Letos se na Sedmihorském létě ještě můžete těšit

28.7.– Rodina je základ státu – situační komedie
 4.8. – Honza Nedvěd – Návrat – 50 let na scéně
18.8.– Vysavač – One man show Bohumila Klepla
28.8. – Veselá trojka

 

 

O diváky je všestranně postaráno

Areálu festivalu vévodí obrovská pergola, která je nejen originálním doplňkem, ale také skvělým pomocníkem při dešti nebo přílišném slunci. Sedmihorské léto hraje za každého počasí. Nyní navíc pro fanoušky festivalu připravilo Sedmihorské léto možnost ubytování přímo v areálu. Divák si tak bude moci užít jednotlivé akce i z jiného úhlu a v rámci ubytování také za zvýhodněnou cenu. Více informací na www.sedmihorskeleto.cz.

 

 

Zdroj: Sedmihorské léto

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.