Vlasy v péči moře

 

Tvář opálená do bronzova a kolem ní nádherné, pružné vlny vlasů, za něž vděčí slané vodě, která je něžně natužila, a udělala z nich sexy, ale zároveň přirozený účes. A i když je dovolená pryč, snažímese o něj po celý rok. Většinou však marně. S bio novinkou od NATULIQUE to jde napravit.

Vlasy jako mořská víla Foto: Natulique, oficiální zdroj

Málokdy se cítíme tak svěží, krásné a svůdné jako během dovolené. Kromě faktu, že máme volno a užíváme si moře a slunce, v tom hrají velkou roli naše vlasy. Ležérní, svůdné, zvlněné, prostě přesně takové, jaké bychom je chtěly mít .  Právě díky hlavní složce magického spreje na vlasy NATULIQUE BEACH WAVE OCEAN SPRAY – mořské soli pocházející z hlubin moře bohatého na minerály. Ta dodá vlasům energii, a udržuje v rovnováze správnou vlhkost vlasů. Sprej ocení majitelky všech druhů vlasů, je vhodný pro okamžitý styling – zlepšuje objem a dodává vlasům onen svůdný plážový vzhled a zároveň o vlasy pečuje. Kromě mořské soli ve spreji najdeme také extrakt z mořských řas, které jsou bohaté na vitaminy, minerály a antioxidanty. Ten napomáhá například hojení pokožky a udržuje kořínky silné a vlasy lesklé. Další cennou složkou je extrakt z ovoce Acai, bohatý na omega a aminokyseliny, hořčík, zinek a vitaminy A, B, C a E, který vyživuje kořínky, podporuje růst vlasů a udržuje pokožku hlavy zdravou.

Šťáva z listů aloe vera hojí pokožku hlavy pomocí enzymů, působí preventivně proti lupům a dodává vlasům vitaminy A, B a C.

Extrakt z listů olivovníku podporuje růst vlasů a jeho zvlhčující vlastnosti dodávají již ve vlasovém folikulu vlasům oslnivý lesk.

Glycerin na bázi kokosu se postará o hydrataci vlnek a dodá jim elasticitu na celý den.

NATULIQUE BEACH WAVE OCEAN SPRAY  Foto: Natulique, oficiální zdroj

Všichni, komu není lhostejné, jaké složení má jejich kosmetika navíc ocení, že se jedná o přírodní, bio certifikovaný přípravek splňující i požadavky veganských uživatelů. K dostání například v těchto kadeřnických salonech za cenu 750 Kč za 200 ml.

 

Slovo odborníka

Filip Gregor, profesionální kadeřník, ambasador a distributor značky NATULIQUE v ČR „Přirozené, ale zároveň krásně pružné a lesklé vlny umí vytvořit málokterý přípravek. Většinou je to buď na úkor elasticity, kdy jsou vlasy sice zvlněné, ale působí suše, neuspořádaně, hodně se cuchají, nebo naopak příliš vlasy nezvlní, a ještě jim zajistí nežádoucí „mastný“ vzhled. Z účinků i složení tohoto spreje jsem naprosto nadšen. Nejenže dodá vlnám krásnou texturu, definuje je a separuje, ale zároveň je díky výtažku z aloe vera vyživí a vlasy potom nejsou suché. Zcela bez obsahu chemie, vhodný též pro vegany a ještě opravdu dokáže to, co slibuje. Zkuste a uvidíte…“

 

O NATULIQUE

Přírodní profesionální vlasová kosmetika, která ctí ekologicko-holistický přístup, udržitelnost a etickou výrobu produktů. Skandinávské tradice, vysoce kvalitní přírodní produkty péče o vlasy a neustálý vývoj profesionální vlasové kosmetiky NATULIQUEsi řadí k tomu nejlepšímu, co trh s přírodní vlasovou kosmetikou nabízí. Samozřejmostí je absolutní odmítání testování na zvířatech, recyklované a recyklovatelné obaly, certifikace kvality 360 BIOCERT ORGANIC© a téměř stoprocentně přírodní ingredience. NATULIQUE je též partnerem a podporovatelem HSI #BeCrueltyFree.

Více na www.natulique.cz

 

Zdroj: Natulique

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.