Zkroťte svou hřívu

Divoké, rozevláté vlny nebo raději pevný uhlazený culík a vše pod kontrolou? Každá žena má svůj oblíbený účes, ale všechny touží po krásných, zdravých vlasech. Kromě šetrné vlasové kosmetiky je pro vynikající vzhled hřívy, a nejen dámské, důležitý rovněž kvalitní hřeben nebo kartáč na vlasy.  Podívejme se na malý arzenál, který by v koupelnové poličce neměl za tímto účelem chybět. Patří do něj kartáče pro úpravu  dlouhé a bohaté  kštice, tak i menší hřebeny s antistatickým povrchem či speciální stylingové kulaté kartáče. 

 Krásné vlasy Foto: Krasa CZ, oficiální zdroj

Krásné a zdravé vlasy jsou hitem jakéhokoliv ročního období či sezóny. Mění se jen trendy
v účesech, barvy, střihy. Aby byly vlasy skutečnou ozdobou, je důležité vybrat si správný hřeben či
kartáč – jak na rozčesávání, tak na následnou úpravu účesů. 

 

Velký kartáč

Rozčeše i dlouhé vlasy jemně, bez lámání či poškození. Kuličky na koncích zoubků navíc příjemně masírují pokožku hlavy a stimulují tak růst vlasů. Ovšem v případě vlasů mastných mohou podporovat vylučování mazu. Také, pokud máte vlasy s tendencí k silnému zacuchávání, např. po umytí, mohou se kuličky do takovýchto vlasů zasekávat. Kartáč lze používat i na husté vlasy, které díky dlouhým zoubkům velmi dobře rozčeše.

Velký stříbrný kartáč z kolekce Hair Accessorie Marionnaud  K dostání  v síti  parfumerií  Marionnaud za  cenu 129 Kč.  Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Velký stříbrný kartáč z kolekcez kolekce Hair Accessorie Marionnaud
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 129 Kč.
Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

 

Kartáč s keramickým povrchem

Profesionální kulatý kartáč s keramickým povrchem je ideální pro fénování vlasů. Minimalizuje elektrizování a zanechává vlasy sametově hebké. Keramický povrch je antistatický, čímž zajišťuje lepší skluz vlasů.

BaByliss PRO  - Profesionální kulatý kartáč s keramickým povrchem. K dostání za 269 Kč na Krasa.cz Foto: Krasa CZ

BaByliss PRO – Profesionální kulatý kartáč s keramickým povrchem
K dostání za 269 Kč na Krasa.cz
Foto: Krasa CZ

 

Stylingový kartáč

Vhodný je zejména k úpravě dlouhých hustých a vlnitých vlasů. Snadno se s ním pracuje. Díky větším mezerám mezi zoubky vlasy netahá, nezacuchává. Mini kuličky na koncích zoubků jemně masírují pokožku hlavy během česání. Využití najde i při fénování.

Stylingový kartáč z kolekce Hair Accessorie Marionnaud. K dostání  v síti  parfumerií  Marionnaud  za  cenu 239 Kč. Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Stylingový kartáč z kolekce Hair Accessorie Marionnaud
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 239 Kč.
Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

 

Kulatý ionizační kartáč

Kartáč má antistatický povrch a rovnoměrně rozprostírá teplo, napomáhá tak snadnému rozčesání a rychlému vyfoukání mokrých vlasů. Díky své nízké hmotnosti je také ideálním společníkem na cesty.

 

Muster&Dikson Kulatý ionizační kartáč K dostání za 269 Kč na Krasa.cz Foto: Krasa CZ, oficiální zdroj

Muster&Dikson Kulatý ionizační kartáč
K dostání za 269 Kč na Krasa.cz
Foto: Krasa CZ, oficiální zdroj

 

Kartáč na mokré vlasy Tangle Teezer

Ať jste právě ve vaně, ve sprše, u bazénu či moře nebo v lázních, Tangle Teezer si bez problémů poradí i s mokrými vlasy. Navrhl ho světově proslulý kadeřník celebrit Shaun P.

Kartáč na mokré vlasy Tangle Teezer K dostání na krasa.cz za 258 Kč. Foto: Krasa CZ, oficiální zdroj

Kartáč na mokré vlasy Tangle Teezer
K dostání na krasa.cz za 258 Kč.
Foto: Krasa CZ, oficiální zdroj

 

 

Antistatický rozčesávací hřeben

Tento hřeben oceníte zejména pro rozčesávání velmi dlouhých vlasů. Výborně se hodí také pro rovnoměrné nanášení vlasové péče (balzámů, masek, kúr) či pro úpravu nebo rozčesání mokrých vlasů. Díky antistatickému povrchu uvítají hřeben především lidé s jemnými vlasy, které mají tendenci elektrizovat.

Antistatický rozčesávací hřeben z kolekce Hair Accessorie Marionnaud  K dostání  v síti  parfumerií  Marionnaud  za  cenu 99 Kč. Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Antistatický rozčesávací hřeben z kolekce Hair Accessorie Marionnaud
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 99 Kč.
Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

 

Kapesní antistatický rozčesávací hřeben

Hřeben bude opět dobře sloužit především majitelkám jemných, snadno elektrizujících vlasů. Kromě běžné každodenní úpravy se hodí také na tupírování a ke kompletnímu vlasovému stylingu. Snadno se vejde do každé kabelky. Díky unisex vzhledu po tomto hřebenu rádi sáhnou na úpravu vlasů i muži, kteří ho, jak jeho název naznačuje, mohou mít stále při sobě.

 

Kapesní antistatický rozčesávací hřeben z kolekce Hair Accessorie Marionnaud K dostání  v síti  parfumerií  Marionnaud  za  cenu 79 Kč. Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Kapesní antistatický rozčesávací hřeben z kolekce Hair Accessorie Marionnaud
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 79 Kč.
Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

 

Malý stylingový kulatý kartáč

Malý stylingový kartáč je šikovným pomocníkem na vyčarování dokonalého účesu i na cestách. Díky speciálním štětinkám vlasy nejen rozčeše, ale také vytvaruje do požadovaného objemu a tvaru. Otvory v kartáči zajistí přenos tepla z fénu i skrz kartáč a účes je rychle hotov.

Malý stylingový kulatý kartáč z kolekce Hair Accessorie Marionnaud  K dostání  v síti  parfumerií  Marionnaud  za  cenu  299 Kč. Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

Malý stylingový kulatý kartáč z kolekce Hair Accessorie Marionnaud
K dostání v síti parfumerií Marionnaud za cenu 299 Kč.
Foto: Marionnaud, oficiální zdroj

 

 

Zdroj: Marionnaud, Krasa CZ

1 komentář

    • Anna Soudkova on 28.9.2015 at 12:19

    Odpovědět

    Chtela bych si koupit antistaticky rozcesavaci hreben a kulaty ionizacni kartac.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.