Revitalon: Vlasová terapie s kyselinou hyaluronovou

Po létě zpravidla pozorujeme jak naše vlasy ztrácejí lesk, bývají nejen vysušené a často poškozené působením intenzivních slunečních paprsků, mořské soli či bazénové chemie, prašného prostředí i nedostatečné péče v omezených podmínkách během dovolené. Také nám více padají. Dalším nepříjemným efektem je šedivění vlasů, které negativní vlivy rovněž urychlují. Je proto potřeba sáhnout po přípravcích, které pečují o vlas zevnitř. Jedním z nich je Revitalon s kyselinou hyaluronovou pro intenzívní hydrataci + výživu.

 

Revitalon - balení 60 kapslí Foto: Vitar, oficiální zdroj

Revitalon – balení 60 kapslí Foto: Vitar, oficiální zdroj

 

Základem pro zdravé a krásné vlasy je správná a vyvážená strava. Pokud tedy pozorujeme zvýšené maštění pokožky, lámavost či padání vlasů, tělo nám dává znamení, že mu něco chybí. Vlasy může poškodit také neodborná péče. Škodí jim jak dlouhodobý pobyt na slunci, tak i chladné počasí, kdy nosíme čepice.

 

Péče o vlasy silou přírody

Vlasová terapie Revitalon obsahuje jedinečnou kombinaci látek jako kyselinu hyaluronovo, extrakt ze zlatého prosa a extrakt z pšeničných klíčků, dále minerální látky a aminokyseliny, vitaminy C, B6 a B1, zinek a selen, které působí v hluboké dermis vrstvě u vlasových folikulů. Zajišťují tak jejich stimulaci a tím podporují výživu i růst vlasů a současně hydratují vlasovou pokožku. Díky tomu jsou pak vlasy zdravé a silné.

Revitalon zpomaluje proces stárnutí vlasů a udržuje je zdravé a v kondici i bez použití dalších vlasových přípravků, působících na povrchu vlasu. Při dlouhodobém podávání dokáže zmírnit předčasné šedivění vlasů.

 

Balení a ceny

Revitalon je k dostání ve třech typech balení, buď 60 kapslí za doporučenou cenu za 302 Kč nebo

100 + 50 kapslí ZDARMA za 596 Kč a do třetice v Dárkovém balení s hřebenem za 557 Kč.

Více informací na www.vitar.cz.

 

Revitalon - Dárkové balení s hřebenem  Foto: Vitar, oficiální zdroj

Revitalon – Dárkové balení s hřebenem
Foto: Vitar, oficiální zdroj

 

 

Zdroj: Vitar

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.