Chateau Mcely rozšířilo nabídku ubytování o prezidentské apartmá

Věž zámku je je jako nejvyšší bod stavby přirozeným symbolem vlády – přehledu, obrany atd. Je tedy nasnadě, že právě do ní umístili majitelé nejznámějšího zámeckého hotelu v Čechách nejluxusnější apartmá, tzv. prezidentské.

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape
Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

 

Mezonetové apartmá ve třetím patře zámku o 111 metrech čtverečných s nejkrásnějším výhledem do polabské krajiny dostalo název Agape. Ten pochází z řeckého slova označujícího lásku, které si posléze, jak to dělali se vším, ukradli křesťané pro svoje potřeby a v bibli jím označili lásku božskou. Pro prezidentské apartmá je tak vícevýkladový název trefný.

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape - ložnice Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape – ložnice
Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

 

Centrem prostoru je točité kované schodiště, jenž hosty uvede do útulného prostoru mezonetového ochozu nad obývacím pokojem, který zve k posezení s oblíbenou knihou. Dvě ložnice, plně vybavená kuchyň s jídelnou potěší zejména rodiny s dětmi. Hořící krb zejména ocení zamilované páry toužící po dokonalé romantice. 

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape - šperkem prostoru je kované točité schodiště. zámeckou romantiku podtrhuje krb a původní dlažba Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

Chateau Mcely: Prezidentské apartmá Agape – šperkem prostoru je kované točité schodiště. zámeckou romantiku podtrhuje krb a původní dlažba
Foto: Chateau Mcely, oficiální zdroj

 

Nevšední prostor je ideální jak pro soukromé večeře ve dvou, tak v malé intimní skupince přátel, ale i rodinné pobyty pro ty, kteří vyžadují opravdový luxus.  

 

 

Zdroj: Chateau Mcely

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.