Prodloužený víkend, podzimní prázdniny i listopadové víkendy na Chateau Mcely

Podzimní dny patří na Chateau Mcely k nejkrásnějším v roce. Anglický park se pomalu proměňuje v barevné království a kořenitá vůně přicházející z okolního Svatojiřského lesa vyzývá k relaxačním procházkám. Pokud nemáte plán kam na prodloužený víkend, může být pro vás zámecký pobyt horkým tipem, zejména s poskytovanou slevou.

chateau-mcely_autor-ottova

A prodloužený víkend může být opravdu dlouhý spojí-li se s podzimními školními prázdninami. Počasí slibuje příjemně teplé dny, při nichž lze odpočinek pojmout aktivně procházkami, výlety pěšími i na kolech či venkovními hrami. To vše bude bavit i děti. Sladce nostalgickou atmosféru zámeckého prostředí, kde jakoby se zastavil čas, podzim ideálně dokresluje.

V období od 25. října do 3. listopadu můžete navíc využít zvýhodněnou nabídku ubytování tři noci za cenu dvou.

 

Relaxace prochází žaludkem

Po procházkách i dalších odpočinkových aktivitách si organismus řekne o přísun energie, ten se může stát gastronomickým potěšením a další formou relaxace zároveň. O víkendu i celý následující týden budou na Chateau Mcely jablečné hody, podávat se budou také dýňové speciality a na milovníky tradičních jídel čeká Svatomartinská husa.

 

Podzimní prázdniny s princeznou Nely

Pro malé princezny pak mohou být prázdniny na zámku novým a přitom z reálného prostředí vycházejícím zdrojem fantazie, a třeba i motivací pro dobré známky, aby si zasloužily i další prázdniny ve stejně atraktivním duchu.

Ve stejném čase, tedy od 25. října do 3. listopadu mohou malé školačky i předškolačky strávit pobyt s princeznou Nely. Čeká je její pohádkový příběh, princeznovská komnata, dárková kolekce, královské terapie v dětských lázních Mcely Spa a mnoho dalších překvapení. Zarezervovat si pro děti můžete Dobrodružnou výpravu s princeznou Nely a dopřát jim nezapomenutelné zážitky.
Více na Princezna Nely.

mcely_deti_09_cajovy-dychanek-princezny-nely

 

Listopadové slevy

Slevová akce pokračuje i během listopadu. Těm, kteří přemýšlí kde strávit některý z listopadových víkendů, je určena nabídka Chateau Mcely na dvě noci za cenu jedné.

 

Více o pobytu včetně rezervace na stránkách Chateau Mcely.

 

Zuzana Ottová

Zdroj: Chateau Mcely

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.