Valentýnská soutěž o zájezd na Malorku

Chcete se zapojit do soutěže o zájezd pro dvě osoby na Malorku? Pražská restaurace La Bastille si tuto výhru připravila jako milý dárek ke svému znovuotevření po rozsáhlé rekonstrukci. Co musíte udělat, abyste se do soutěže o týdenní pobyt na Malorce a několik dalších cen zapojili? Je to jednoduché; stačí v některém ze dnů 13., 14. nebo 15. února poobědvat nebo povečeřet v La Bastille. Musíte ovšem personálu oznámit, že jste přišli v rámci soutěže a nahlásit kontakt na vás, kvůli informaci o výhře.

interiér restaurce La Bastille  Foto: La Bastille, oficiální zdroj

 

A protože zájezd je jen jeden, připravila restaurace s česko-francouzskou kuchyní také tzv. ceny útěchy. Těmi je dvacet knih, které věnovalo Montero a samozřejmě vouchery na obědové či večeřové menu restaurace.

 

 

 

Česko-francouzské chutě

La Bastille je malostranská restaurace s domáckou atmosférou a výhledem na petřínské kopce, které jsou srdcem Prahy 1. Specializuje se především na tradiční českou kuchyni, kterou personál připravuje s poctivostí a láskou podle receptářů našich babiček. Pochutnat si ale můžete také na francouzské kuchyni, specialitou restaurace jsou lahodná sýrová fondue. Vzhledem ke spolupráci s předními českými farmáři máte v La Bastille jistotu, že jsou všechny pokrmy čerstvé a ze zdravých surovin.

 

Adresa restaurace: Újezd 26/426 Praha 1, Malá strana

Více informací najdete na webu restaurace.

 

 

Zdroj: La Bastille

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.