Společnost Samsung oznámila příčinu incidentů Galaxy Note 7

Po několika měsících intenzivního vyšetřování oznámila společnost Samsung Electronics Co., Ltd. na tiskové konferenci v Soulu příčinu incidentů s telefony Galaxy Note 7, včetně opatření, které zabrání jejich opakování.

v

DJ Koh, prezident divize Mobile Communications na Tiskové konferenci v Soulu
Foto: Samsung, oficiální zdroj

 

 

DJ Koh, prezident divize Mobile Communications ve společnosti Samsung Electronics, představil výsledky šetření a vyjádřil upřímnou omluvu a poděkování zákazníkům, mobilním operátorům a obchodním a distribučním partnerům za jejich trpělivost a podporu.

Na tiskové konferenci vystoupili také zástupci předních nezávislých průmyslových společností UL, Exponent a TÜV Rheinland, které na žádost společnosti Samsung provedly vlastní šetření incidentů Galaxy Note 7. Společně pak podrobně vysvětlili veškerá nová opatření, která společnost Samsung v reakci na incidenty zavedla.

“Během posledních několika měsíců jsme spolu s nezávislými odbornými organizacemi provedli důkladné šetření s cílem zjistit příčinu incidentů Galaxy Note7,“ uvedl DJ Koh. „Dnes, více než kdy jindy, jsme odhodláni získat důvěru našich zákazníků prostřednictvím inovací, které nově zavádíme. Vnímáme je jako vstupní bránu k neomezeným možnostem a novým zážitkům.”

Testování mobilů Galaxy Note 7 Foto: Samsung, oficiální zdroj

Testování mobilů
Galaxy Note 7
Foto: Samsung, oficiální zdroj

 

 

Více informací a záznam tiskové konference naleznete na www.samsung.com

 

 

Zdroj: Samsung

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.