Samsung velí do boje: Galaxy S6 a S6 edge v prodeji již od pátku, první kupující navíc získají poukázku na 2 000 Kč

Nyní je již jisté, že v pátek 17. dubna vezmou zájemci o nové smartphony Galaxy S6 a S6 edge prodejny útokem. Samsung totiž připravil v souvislosti se zahájením prodeje těchto nových modelů speciální bonus pro zákazníky. Prvních 40 kupujících v každé z pěti vybraných prodejen obdrží zdarma voucher v hodnotě 2 000 Kč na jakékoliv příslušenství Samsung k mobilním telefonům či tabletům. K tomu ještě přichystal soutěž o 30 chytrých telefonů Galaxy S6.

Samsung Galaxy S6 edge, provedení Gold Platinum Foto: Samsung, oficiální zdroj

Samsung Galaxy S6 edge, provedení Gold Platinum
Foto: Samsung, oficiální zdroj

 

Těmi „správnými“ místy pro nákup budou značkové prodejny Samsung v obchodních centrech Palladium, Chodov a Nový Smíchov v Praze, Olympia v Brně a prodejna Alza v Praze Holešovicích Prvních 40 kupujících, kteří si v nich pořídí nejnovější chytré telefony Galaxy S6 a S6 edge, dostane poukaz na příslušenství k mobilům a tabletům Samsung v hodnotě 2 000 Kč.

 

Dá se i soutěžit

Navíc v uvedených prodejnách bude moci veřejnost vyhrát 30 vlajkových lodí mobilní divize Samsung – Galaxy S6, konkrétně se bude soutěžit o modely s pamětí 32 GB v bílém provedení.

Stačí jen přijít mezi prvními 120 zákazníky do vybraných prodejen, vytáhnout si výherní obálku a absolvovat tři edukativní koutky. Výherci, kteří si vytáhnou obálku s mobilním telefonem Samsung Galaxy S6, jej obdrží ihned na místě. Ani ostatní neodejdou s prázdnou. Ostatní obálky totiž ukrývají vstupenku zdarma na film Avengers do kin CineStar.

Zákazníci se přímo na místě hravou formou seznámí s hlavními přednostmi S6 a S6 edge, ať už se jedná o kvalitní fotoaparát či vestavěné bezdrátové nabíjení. Výlet do budoucnosti pak zakončí „ochutnávkou“ virtuální reality s Gear VR.

Samsung Galaxy S6 , provedení Blue Topaz Foto: Samsung, oficiální zdroj

Samsung Galaxy S6 , provedení Blue Topaz
Foto: Samsung, oficiální zdroj

„Neustále se snažíme našim zákazníkům přinášet atraktivní formou informace o našich prémiových produktech a naše nové chytré telefony Samsung Galaxy S6 a S6 edge si zaslouží i zapojení samotné veřejnosti. Proto jsme přichystali i edukativní koutky ve vybraných prodejnách, ve kterých chceme zájemcům předvést to nejlepší, co tyto novinky umí,“ vysvětluje Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy S6 edge, provedení Green Emerald Foto: Samsung, oficiální zdroj

Samsung Galaxy S6 edge, provedení Green Emerald
Foto: Samsung, oficiální zdroj

 

Varianty provedení

S6 32 GB – bílá perla, černý safír

S6 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina, modrý topaz

S6 128 GB – černý safír

S6 edge 32 GB – bílá perla, černý safír

S6 edge 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina

S6 edge 128 GB – černý safír, zelený smaragd

*Varianty bílá perla a černý safír budou v prodeji od 17. dubna. Termín zahájení prodeje variant modrý topaz, zelený smaragd a zlatá platina bude upřesněn.

 

Doporučené maloobchodní ceny smartphonů Samsung Galaxy S6 a GALAXY S6 edge včetně DPH jsou pro český trh následující:

 

 

32 GB

64 GB

128 GB

Galaxy S6

19 799 Kč

22 599 Kč

25 399 Kč

Galaxy S6 edge

23 799 Kč

26 599 Kč

29 299 Kč

 

 

 Zdroj: Samsung

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.