Silvestr pro celou rodinu v divadle Metro

I když se naše myšlenky stále víc soustřeďují na nadcházející Vánoce, můžeme do plánování zahrnout i Silvestr. Prožít ho v dobré společnosti a zábavně lze i jinou formou než vysedáváním u mís s chlebíčky. Odpolední představení v divadle Metro navíc umožňují stihnout obojí. A to jak dospělým, tak dětem. Vstupenky na představení v posledním dnu roku jsou již v prodeji.

silvestr-v-divadle-metro

 

Jako každý rok hraje i letos divadlo pro své diváky na Silvestra hned dvě představení. Odpolední je vybráno tak, aby ho mohla navštívit celá rodina, podvečerní je už komedií ryze pro dospělé.

 

Ulice plná kouzel

Od 14 hodin je to představení černého divadla Ulice plná kouzel, které je vhodné pro celou rodinu a děti si samy mohou vyzkoušet na jevišti, jak se ,,dělá“ černé divadlo. Na rozdíl od jiných černých divadel používá navíc ojedinělou a celosvětově patentovanou techniku černého divadla, a to oživlou kresbu. Princip této techniky prozrazuje Divadlo Metro svým divákům na konci každého představení. I proto je černé divadlo Metro v Praze zcela unikátní. Patří k nejstarším černým divadlům a se svými představeními procestovalo téměř celý svět.

silvestr-v-divadle-metro2

 

Sextet

Od 18 hodin je pro dospělé diváky připraveno představení Sextet, známého polského autora Krzystofa Jaroszyňskeho. který svůj komediální příběh situoval na kliniku pro změnu pohlaví. Světovou premiéru pod původním názvem Romana a Julián měla hra v autorově režii ve Varšavě na podzim roku 2012. V české adaptaci hlavních rolích excelují Zuzana Slavíková a Vladislav Beneš.

Více informací včetně rezervace vstupenek on-line najdete na stránkách divadla.

 

 

Zdroj: Divadlo Metro

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.