Sedmihorské léto nabídne ještě dvě akce

Do konce prázdnin, s nímž se definitivně rozloučí s návštěvníky i letošní ročník hudebního a divadelního festivalu Sedmihorské léto, jsou přichystány v Sedmihorkách u Turnova ještě dvě akce.

Sedmihorské léto: Bob Klepl - Vysavač Oficiální zdroj: Sedmihorské léto

 

 

Uklízeč Bob

Ve čtvrtek 18. srpna přijede se svým one man show Vysavač oblíbený herec Bohumil Klepl. Titul pochází z pera známého autora Patrika Hartla a pojednává o zamilovaném uklízeči z nákupního centra. Romantická komedie si klade za cíl pobavit a „vysát“ divákům každodenní starosti z hlavy. Komediální talent Bohumila Klepla přesně zapadá do osvěžujícího milostného příběhu, který svými zvraty rozesměje.

 

 

Závěr v lidovém duchu

Poslední letošní akcí Sedmihorského léta, která připadá na neděli 28. srpna, bude koncert Veselé Trojky Pavla Kršky, která zahraje na notu především milovníkům lidové písně.. Tři dlouholetí kamarádi z Černé Hory – Pavel Krška (heligonka), Miroslav Hrdlička (klávesy) a Jaromír Kozelek (akordeon) celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Nyní se dostali do důchodového věku a tak tvoří a hrají pro všechny, kteří si rádi poslechnou českou lidovou písničku.

Sedmihorské léto: Veselá Trojka Oficiální zdroj: Sedmihorské léto

 

 

Další informace

Nejen při návštěvě festivalu se můžete stylově ubytovat v apartmánu přímo v areálu Sedmihorského léta. Zažít pohodovou kulturní akci v centru Českého ráje a k tomu využít  příjemné prostředí ubytování, které je situováno jen minuty od turistických či cyklistických stezek, koupaliště, skal a lesů, nebo hradů a zámků. Apartmán Club Recall je připraven pro zájemce celoročně.

O předchozích akcích letošního ročníku se dočtete zde

Více informací o festivalu najdete na www.sedmihorskeleto.cz.

Vstupenky seženete i online na www.evstupenka.cz.

 

 

Zdroj: Sedmihorské léto

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.