Proměny s Deníky: 4. ročník může změnit i vaši image

Přihlaste se!

Na šest žen se již počtvrté usměje štěstí a dost možná se změnou vzhledu na ně čeká i životní změna. Máte-li chuť vyzkoušet si nové možnosti a také trochu nezbytné odvahy svěřit se do rukou kadeřníků, vizážistů i stylistů a posléze se představit i čtenářkám a čtenářům na stránkách Deníků. Patronkou tohoto ročníku je herečka a moderátorka Tereza Kostková, která jako tvář studia Jana Burdová, jehož majitelka je současně i autorkou projektu, každou proměnu zhodnotí.

Vítězka 3. ročníku Proměn Taťána Veselá  Foto: Studio Jana Burdová, oficiální zdroj

Vítězka 3. ročníku Proměn Taťána Veselá
Foto: Studio Jana Burdová, oficiální zdroj

 

Do Proměn se může přihlásit každá žena. Stačí jen na adresu promeny4@denik.cz poslat e-mail, uvést své celé jméno, bydliště, přiložit fotografii postavy a obličeje a připsat míry a konfekční velikosti. Součástí e-mailu by měl být i krátký příběh o tom, proč se do proměn hlásíte. Pak již jen stačí mít štěstí a být vybrána.

 

Nový vzhled a ještě něco navíc

Pokud tedy patříte i vy k těm, kterým záleží nejen na tom, jak vypadají, ale také na dlouhodobé kráse v podobě zdravých vlasů a pleti a chcete zažít něco extra, máte nyní jedinečnou příležitost vložit se do rukou profesionálů a nechat se hýčkat. Navíc máte možnost vyhrát i řadu zajímavých cen od partnerů akce včetně žehličky nebo fénu značky GHD a profesionální vlasové kosmetiky Redken.  Patronkou tohoto ročníku je herečka a moderátorka Tereza Kostková, která jako tvář studia Jana Burdová každou proměnu zhodnotí.

První proměněnou uvidíte na stránkách severočeských Deníků 19. listopadu, kdy začne i velká soutěž. Čtenáři budou mít možnost sledovat šestici dam a vybrat tu proměnu, jež se podle nich nejvíce povedla. Hlasování začne v listopadu a skončí v únoru 2015. V této době se budou na stránkách Deníků soutěžící pravidelně objevovat.

„Máme za sebou již tři úspěšné ročníky a musím říct, že každý byl něčím specifický. Většina žen, které si přejí změnit svůj vzhled, obvykle chce v životě změnit ještě něco více. S novým vzhledem tak třeba plánují upravit životní styl, najít novou práci, partnera nebo jen začít cvičit, učit se anglicky. Prostě si konečně najít trochu času pro sebe. Proto tento ročník věnujeme právě vám. Napište nám svůj příběh, a pokud chcete, připište i to, v čem by vám změna vzhledu mohla pomoci,“ vyzývá Jana Burdová, autorka projektu, majitelka stejnojmenného kadeřnického studia v Teplicích, trojnásobná držitelka titulu Kadeřník roku a Art Designérka značky Redken.

Tři dobré sudičky

Do proměňování je zapojen celý tým profesionálů. Nejprve se o vybranou dámu starají kadeřníci. Následuje ošetření obličeje a zkoušky přirozeného líčení a foto­makeupu. Letos
k tomu využijeme luxusní kosmetiku Armani a líčit bude česká facedesignérka Monika Kačerovská. Ale největší zábava podle autorky projektu Jany Burdové začíná v den stylingu.

„Je to sen každé z nás, být celý jeden den obklopena úžasnými druhy krásného oblečení
a zkoušet si to nejlepší. Letos se do Proměn s Deníkem zapojil módní dům Van Graaf. V jeho nitru se nachází neuvěřitelných 200 značek od světové klasiky až po poslední trendy
z módních mol. Naštěstí naše stylistka Linda Radostová bude na místě celý den a pomůže vybrat vhodné kousky,“
ujišťuje Jana.

Zvěčněná proměna

Pak už na proměněnou dámu čeká profesionální fotograf Jan Tůma, který má zkušenosti jak s focením přirozené krásy žen, tak fashion fotografií. Několik let fotografuje české miss a spolupracuje s mnoha magazíny. Každá soutěžící se tak může těšit na výběr svých nejlepších snímků, z nich vznikne skutečné profesionální portfolio podobné těm, kterými se prezentují modelky.

 

 

Zdroj: Studio Jana Burdová

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.