NATURE – kosmetika šetrná k pleti i přírodě

Na trh přichází nová značka přírodní kosmetiky Marionnaud NATURE, která zaujme nejen svým složením slibujícím minimálně 90 % podíl čistě přírodních složek, ale i promyšlenou koncepcí výroby počínaje samotným produktem a jeho obalem konče.

marionnaud-nature__perex

Samozřejmostí je u kosmetiky Marionnaud NATURE absence chemických složek, jako jsou parabeny, minerální látky či další ropné produkty. Kromě šetrnosti a jemnosti složení dbá značka také na správné pěstování rostlin, výrobní postupy, a recyklaci obalů. Papírové krabičky jsou vyrobeny speciálním způsobem bez použití lepidel a papír pochází z certifikovaných FSC lesů.

marionnaud-nature2_krabicka-recykl
Čistě přírodní výtažky z mochyně, měsíčku, černého rybízu, jetele a květu třešní v kombinaci s dalšími jemnými ingrediencemi propůjčily kosmetice svá tajemství. V nabídce jsou tři produktové řady: vyživující, hydratační a čistící, s celkem 16 přípravky.

 

Vyživující řada

Vyživující řada Marionnaud NATURE nabízí čtyři přípravky pleťové a čtyři tělové péče: Zklidňující pleťové tonikum, Jemný čisticí olej, Hedvábný denní krém a Výživný noční krém, z tělové péče Sprchový krém a Jemné masážní mléko s medem. Hlavní složkou pleťové péče je měsíček lékařský, a to jak jeho květy, tak i listy. Měsíček je bohatý na karotenoidy, esenciální oleje a má vynikající zklidňující efekt na podrážděnou či zarudlou pokožku, kterou vyživí a zklidní. Hlavní ingrediencí tělové péče je mochyně (physalis), která obsahuje vysoký podíl vitaminu C, AHA kyselin a také karotenoidy. Díky vitaminům a AHA kyselinám má tonizační a exfoliační vlastnosti a dokáže vrátit jas unavené pleti. Karotenoidy mají regenerační schopnosti a postarají se o obnovu pokožky.

 

Hydratační řada

Nabízí tři přípravky pleťové péče a tři produkty určené péči o tělo. Pleťové péči vládne červený jetel, z něhož se využívají jeho květy i listy. Je bohatý na fytosterol, deriváty cukru a flavonoidy. Zjemňuje pokožku a je vhodný i k péči o citlivé okolí očí. Jetel funguje jako přírodní antioxidant, dokáže zklidnit i podrážděnou pokožku. Hlavní složkou tělové péče je černý rybíz, využívají se ovocné extrakty, které jsou bohaté na cukry, pektin, organické AHA kyseliny, přírodní pigment a vitaminy C a P. Černý rybíz má hydratační, tonizační a exfoliační vlastnosti. Dodává pleti svěžest. Na výběr jsou tyto přípravky: Marionnaud NATURE Jemná micelární voda, Exfoliační krém, Lehký krém, Vitaminový sprchový gel, Krémový tělový peeling a Jemné tělové mléko.

 

Čisticí řada

Poslední řada sestává ze dvou přípravků pleťové péče, a to Marionnaud NATURE Intenzivního čisticího gelu a Zmatňujícího krému. Hlavní ingrediencí čisticí řady je třešňový květ, který je bohatý na flavonoidy a má antioxidační účinky. Výtažky třešňového květu také pomáhají k buněčné obnově a udržují pokožku čistou.

 

marionnaud_nature1
Kosmetika je k dostání v síti parfumerií Marionnaud.

 

 

Zdroj: Marionnaud Parfumeries

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.