MEET ME 23: Nový designový, butikový ho(s)tel v centru Prahy

Nově otevřený hotel a hostel staví na kontrastech i kombinacích. Propojuje krásu historické budovy s absolutní modernou s nejnovějšími technologickými vychytávkami, dokonalé hotelové služby s uvolněnou a přátelskou hostelovou atmosférou. K tomu ovšem také výbornou restauraci s teplými jídly a řadou českých piv. MEET ME 23 ve Washingtonově ulici je zkrátka hostel s hotelovými službami, ale také hotel s hostelovou atmosférou. Místo pro mladé cestovatele toužící po sdílení zážitků s ostatními, tak i páry, které ocení design a chtějí naopak soukromí.

Interiér MEET ME 23 Foto: MEET ME 23, oficiální zdroj

Už samotné umístění ho(s)telu MEET ME 23 – v samém centru Prahy – předpovídá, že půjde o projekt, který si bez obtíží najde své místo na hotelovém trhu. Ale to je teprve začátek. Hravý a zcela neotřelý design, za kterým stojí architekt a designér Jaromír Pizinger zaujme už na první pohled. Výtah pokreslený grafiti, vozidlo visící ze zdi, či modré ikonické postavičky, tzv. Bluemani, kteří jsou součástí interiéru řady prostor. Velmi zajímavá je také „živá“ ozdoba řady zdí, na kterých je tzv. videomapping – virtuální průlet nad Prahou, kde se hosté mohou inspirovat, která místa by chtěli vidět. Prostě vše je jinak, než je obvyklé, ale působí to svěže, nenásilně a hlavně, silně to evokuje pohodu a svobodu.

Interiér MEET ME 23 Foto: MEET ME 23, oficiální zdroj

 

Za zmínku stojí určitě i moderní technologie, kterými je MEET ME 23 doslova protkán. Kromě rychlostního internetu (který dnes již není až takovou výjimkou), lze využít služeb virtuálního recepčního a celý proces – check in/out zvládnout jen s ním. Pokoj si jednoduše odemknete svým smartphonem. No a na památku a upomínku, kam se zase vrátit si můžete při odjezdu vytisknout ikonickou postavičku Bluemena na zdejší 3D tiskárně.

Společné prostory jsou otevřené 24 hodin, a jsou zde vítáni i neubytovaní přátelé hostů, vynikající restaurace MEET BEER je otevřena už od brzkého rána. Kromě teplých (i vegetariánských) jídel, která jsou inspirována odlehčenou českou klasikou i moderní mezinárodní kuchyní se hosté mohou těšit také na výběr toho nejlepšího z českých piv.

U ubytování si můžete vybrat mezi hotelovými pokoji – od jednolůžkového, až po ty pro čtyři osoby. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s WC a internetové připojení zdarma. Pro ještě náročnější hosty jsou připraveny střešní apartmány s nádherným výhledem na centrum Prahy a s plným vybavením. Pokud dáváte přednost hostelovým službám, je možné se ubytovat v jednom ze stylových 4 – 6 lůžkových pokojích s koupelnou, WC a internetem. Je prostě jen na vás, na co máte chuť.

Koupelna hotelového pokoje MEET ME 23 Foto: MEET ME 23, oficiální zdroj

Jsme velmi rádi, že se nám podařilo takto propojit zdánlivě nepropojitelné. Je to opravdu výjimečný prostor na výjimečném místě, a věříme, že naše nadšení se přenese i na ubytované hosty,“ vysvětluje investor projektu MEET ME 23, Petr Zámečník a dodává: „Upřímně se nám příliš nezamlouvá ono kastování do hvězdiček, tak jsme si řekli, že to uděláme trochu jinak. V našem ho(s)telu máme na výběr ubytování pro všechny, stačí si jen vybrat. Zakládáme si zejména na kvalitních službách a ty by měly být samozřejmostí napříč všemi kategoriemi.

 
Více informací včetně rezervací na www.meetme23.com

 

Zdroj: MEET ME 23 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.