Japonská pera Pilot slaví 100 let limitovanou kolekcí zpěváka Mika

Už sto let svět píše psacími potřebami Pilot tradičního japonského výrobce. Celý rok 2018 se tak stane pestrobarevnou oslavou výbušných barev a neuvěřitelných motivů. Pilot k této příležitosti také uvádí novou limitovanou kolekci jedinečných per Mika. Všechna jsou vyrobena, stejně jako ostatní psací potřeby Pilot, v Japonsku. V prodeji je 18 zářivých retro-popových designů per G-2, FriXion Ball a FriXion Ball Clicker.

Pilot - Mika, plakát Foto: Pilot, oficiální zdroj

Návrhy speciální edici per pro letošní jubilejní rok zadala firma Mikovi, známému popovému zpěvákovi libanonsko-amerického původu. Stejně jako Pilot vtiskl do svých psacích potřeb hravost, tak i Mika vtělil do nové kolekce nekonvenčnost, barevnost a spontánní radost z tvoření. Pro každý ze tří produktů vytvořil 6 motivů, celkem tedy 18 nových per nepřehlédnutelných barev a unikátního designu.

 

Postavičky i předměty

Co mají podle vás v reálném světě společného bóje, banán a volské oko? V Mikově světě se spojují v zábavné motivy, které známou „gédvojku“ zdobí. Čistě bílé části gelového rolleru Pilot G-2 doplněné výbušnými barevnými motivy tak získaly zcela nový kabát. Jejich ergonomicky tvarovaná rukojeť zaručuje pohodlné držení. Hrot rolleru je osazen kuličkou z vysoce odolného karbidu
wolframu, který zaručuje dlouhou životnost a přesnou linii písma.
Doporučená maloobchodní cena Pilot G-2 v limitované edici Mika je 56 Kč.
Pilot G-2: design Mika Foto: Pilot, oficiální zdrojS kloboukem na hlavě nebo převlečený za červenou muchomůrku. Právě křivky a kulaté linie daly tvář vůbec prvním gumovacím rollerům Pilot FriXion Ball, a navíc podtrhly jejich tvar. Zatímco víčko zůstalo jednobarevné, tělo této jedničky nejen mezi školáky nabylo rozmanitých vzorů. Rodinu per FriXion všichni známe díky kouzelnému termosenzitivnímu inkoustu, se kterým můžeme texty psát, gumovat a znovu přepisovat.
Doporučená maloobchodní cena Pilot FriXion Ball je 72 Kč.

Pilot FriXion Ball: design Mika Foto: Pilot, oficiální zdrojKdyž Mika hledal inspiraci pro oblíbené rollery Pilot FriXion Clicker, ptal se sám sebe, co na světe je dlouhé a co barevné. Pera tak zdobí klíč ke štěstí, psychedelický had nebo pestrobarevná bouře blesků. Od svého předchůdce Ballu se odlišují stiskacím
mechanismem, a proto jsou populárnější u starších školáků, studentů a dospělých.
Doporučená maloobchodní cena Pilot FriXion Clicker je 79 Kč.

Pilot FriXion Clicker design Mika Foto: Pilot, oficiální zdroj
Taková je nová kolekce Pilot Mika. Pestrobarevná, kreativní, výbušná, zářivá. Vyrazte do obchodu a přidejte si Miku do sbírky. Pište jinak, probuďte vlastní fantazii a kreativitu! Japonská pera Pilot vám s tím pomůžou.

Zpěvák Mika pro Pilot Foto: Pilot, oficiální zdroj

Zpěvák Mika pro Pilot
Foto: Pilot, oficiální zdroj

 

Více informací a inspirace najdete na www.pilotpen.cz.

 

 

Zdroj: Pilot

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.