Energie do kapsy

Nevlídné počasí, které neomaleně ukradlo žezlo z rukou léta s sebou přináší nejen únavu, ale i nachlazení, jemuž organismus hůře odolává zejména v důsledku nedostatku vitamínů. Vyplatí se proto mít u sebe v zaměstnání, ve škole, ale i při víkendových výletech rychlou pomoc v podobě multivitamínových tablet. Ty mohou být obohaceny ještě o hroznový cukr, kofein a další látky napomáhající odstranění únavy a zvyšující koncentraci. Praktické i stylové balení v retro stylu nabízí český výrobce Vitar pod názvem Energit.

 

energit-jablko-50_hr-resize

O tom, že nejlepším zdrojem vitamínů je čerstvé ovoce a zelenina, netřeba diskutovat. Ne vždy jsou však k dispozici, a v dostatečné míře. Částečně jejich přísun mohou zajistit takzvané doplňky stravy, jako jsou právě multivitamínové tablety či instantní drinky.

 

3 x Energit

Plechové krabičky Energit jsou skladné, ale také dostatečně pevné, aby se tabletky v kapse, batohu nebo kabelce nevysypaly a nerozmačkaly. Svou konzistencí i chutí připomínají dobře známé lipo bonbóny, takže ani u dětí nevyvolávají dojem, že mají jíst prášky.

 

Osvěžení

Energit Fresh, který je kombinací známých antioxidantů – vitaminů C, E a hroznového cukru navíc s jemným mintovým nádechem, osvěží a současně povzbudí. Tablety jsou vhodné i pro diabetiky. Použité sladidlo aspartan ne vždy dobře snáší alergici. Vybírat lze mezi příchutěmi: zelené jablko, ananas, pomeranč, citron. K dostání je v balení po 30 nebo 50 kusech.

 

Pro děti

Energit Kidz mix s příchutí meruňky, jahody a borůvky obsahuje 11 vitamínů speciálně sestavených pro potřeby vyvíjejícího se dětského organizmu. Děti si na něm mohou pochutnávat po celý rok, ale zvlášť vhodný je v zimě a před nástupem jara, kdy v přirozené stravě chybí dostatek vitamínů a minerálů. Je obohacený o dextrózu a vitamín D3, který děti potřebují pro růst a správný vývoj kostí.

 

Pro řidiče

Speciálně pro řidiče pro odstranění únavy a zvýšení potřebné pozornosti za volantem byl vyvinut Energit TIR s přidaným extraktem z guarany obsahující kofein. Na výběr jsou příchuti višeň nebo limetka.

 

Energit hroznový cukr

Známé tabletky z hroznového cukru s výbornou příchutí pomeranče, jahody nebo citronu jsou obohacené o vitamíny a obsahují pouze přírodní aromata. Tabletky mají všechny známé výhody hroznového cukru – rychle se rozpustí na jazyku a ještě rychleji dodají energii. Hroznový cukr v tabletách může být dobrou první pomocí i při hypoglykemii. Malé roličkové balení můžete mít snadno stále při sobě. Díky obsahu vitamínů C, B1, B2, B6 a kyseliny pantotenové je vhodný také pro posílení imunity a pro dobrou kondici. Hroznový cukr chutná jak dětem, tak jeho účinky ocení i sportovci.
17 tabletové balení koupíte za 17 Kč.

 

Energit vitamin drink

Novinkou v řadě Energit je vitamínový drink, který přináší zdravé osvěžení. Tento rozpustný nápoj je ideální pro zpestření pitného režimu. Praktické malé sáčkové balení je ideální na cesty, ale k dispozici jej můžete mít vždy. Lze ho totiž snadno nasypat například do litrové láhve s minerálkou. Během chvilky vznikne ovocný a navíc energeticky hodnotný nápoj, který povzbudí i během náročné práce nebo v době vyučování. Sypká směs obsahuje vitamíny C, E, D3 a zinek, které jsou vhodné pro posílení imunity a pro dobrou kondici. Vitaminový nápoj neobsahuje umělá barviva, laktózu, lepek ani konzervanty. Opět je však přislazen umělým sladidlem, které může při některých alergiích podráždit sliznice úst a hltanu. Vybrat si můžete z příchutí citron, grapefruit, pomeranč a jahoda s malinou. Jeden sáček koupíte za 12,90 Kč.

 

Vitar se představuje

Společnost Vitar, s.r.o. je český výrobce vitaminových doplňků stravy s více než dvacetiletou tradicí. Ve vlastním vývojovém oddělení se zaměřuje na vývoj produktů prospěšných pro lidský organizmus. Více o společnosti a jejích produktech na www.vitar.cz.

 

Zuzana Ottová

Zdroj: Vitar

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.