Do nového divadla ZADARMO

Novou METROpolitní scénu – divadlo Studio DVA, o jejímž otevření premiérou hry Hlava v písku s Ivanou Chýlkovou, Janem Potměšilem a Janou Strykovou, jsme vás již informovali, budou moci první týden, tedy od pondělí 16. září až do neděle 22. září navštívit diváci zcela zdarma, a to pouze na základě registrace.

 

vse-o-zenach3

 

V rámci akce Týden zdarma budou, kromě zmíněné Hlavy v písku, uvedeny hry Otevřené manželství s Karlem Rodenem a Janou Krausovou, dále komedie Klára a Bára s Ivanou Chýlkovou a Evou Holubovou, chybět nebude ani úspěšné představení Vše o ženách s Annou Šiškovou, Janou Krausovou a Jitkou Schneiderovou nebo loňská novinka Kutloch aneb I muži mají své dny.

METROpolitní scéna – divadlo Studio DVA sídlí v Paláci Fénix na Václavském náměstí v Praze 1 v prostorách dřívějšího premiérového kina Blaník.

 

Jak získat zdarma vstupenky

Stačí se jen pomocí on-line registračního formuláře zaregistrovat a vyzvednout si do 48 hodin dvě vstupenky na zvolené představení. Samozřejmě neotálet, protože štěstí se v tomto případě řídí kapacitou hlediště, které disponuje 600 místy.

Registrovat se můžete pouze jednou (jedna emailová adresa a jméno). Vstupenky budou vydány pouze na základě vytištěného potvrzení o registraci (potvrzující email) nebo předloženého kódu registrace a jen v pokladně divadla Studio DVA. S sebou musíte navíc přinést titulní stránku deníku METRO či vytištěnou první stranu elektronického vydání deníku METRO (na datu vydání nezáleží). Nevyzvednuté rezervace se budou automaticky vracet zpět do systému

„V rámci této naprosto výjimečné akce chceme přiblížit a otevřít nové divadlo široké veřejnosti. Záměrem je dát všem lidem příležitost navštívit naše představení a poznat herce, kteří u nás pravidelně účinku,“ dodává k této zcela ojedinělé události producent divadla Michal Hrubý.

Akce začíná 1.9. Formulář najdete na www.studiodva.cz.

 

Zuzana Ottová

Zdroj: Studio DVA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.