Diamantový klub

Jste milovníky divadla a chcete si představení užít v klidu a s komfortem? Chcete být u premiéry? Pak vás může oslovit novinka, kterou při příležitosti otevření své domovské scény přichystalo divadlo Studio DVA. Budete tak mít i možnost být u jejího otevření inscenací Hlava v písku s Ivanou Chýlkovou a Janem Potměšilem v hlavních rolích.

 

diamantovy-klub

Onou novinkou je členství v DIAMANTOVÉM KLUBU divadla Studio DVA, které je limitované. Exkluzivní VIP karty budou vydány pouze v omezeném počtu 200 ks.

 

Karta poskytuje

Každý člen obdrží kartu s identifikačním číslem, která ho bude opravňovat k využívání všech nabízených služeb.  Platnost členství v klubu je 24 měsíců od data vydání (nejdříve od 1. 9. 2013). Karta platí vždy pro dvě osoby a je přenosná, takže si ji můžete půjčovat v rodině, mezi přáteli nebo v rámci firmy.

Členství v tomto VIP klubu zajistí majiteli po dva roky účast na všech premiérách a exkluzivních setkáních divadla, vč. speciálního vánočního pro dvě osoby. Těšit se mohou mimo jiné na představení hostujících souborů jako je bratislavské Štúdio L+S nebo Divadlo Bolka Polívky. Čeká je i jedno představení v rámci přehlídky Léta hereckých osobností na Vyšehradě.

Garantované je stálé místo v sále, které si majitel vybere a program k inscenaci zdarma. Při každé návštěvě divadla opravňuje členství navíc k čerpání VIP servisu v podobě zvláštní šatny či přístupu do VIP klubu. Zájemci mohou nahlédnout i do zákulisí divadla. Samozřejmostí je sleva na nákup vstupenek na všechna představení (max. 4 ks na jedno představení) ve výši 20% a získávání přednostních informací o programu. Po předložení karty hledišťnímu personálu a zaměstnancům divadla budou automaticky poskytnuty všechny nabízené služby.

Více info na stránce Diamantového klubu STUDIO DVA.

 

kačapa

Zdroj: STUDIO DVA

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.