Limitovaná kolekce obuvi PLAYBOT

Zlínská módní značka Playbag uvádí na trh zbrusu novou kolekci pevné kožené obuvi inspirované turistickou a vintage módou. Slavnostní předvedení proběhne 2.11. 2015 od 18 do 22 hod na večírku v showroomu Playbagu v Praze na Žižkově. Na akci si zákazníci budou moci koupit tyto novinky s 10 % slevou.

Kolekce obuvi PLAYBOT, model Kotaar Foto:  PLAYBAG, oficiální zdroj

Kolekce obuvi PLAYBOT, model Kotaar
Foto: PLAYBAG, oficiální zdroj

 

Kolekcí PLAYBOT se módní značka Playbag rozhodla připomenout Zlín jako město obuvi. Jedná se o další z kooperačních projektů výrobce vychytaných batohů a oděvních doplňků  založených na kvalitních materiálech a na kráse jednoduchosti, vyráběných v malých sériích.

 

Limitovaná trojka

Kolekce obsahuje tři základní modely bot, které oceníte zejména v nepříznivém sychravém podzimním a zimním počasí. Vyrobeny jsou v limitovaném počtu 80 párů od každého modelu.

Kotaar je ručně voskovaná klasická zimní pohorka skandinávského typu určená do mokra i horka, do města i přírody.  Cena: 4 300 Kč.

Kruski  je rovněž ručně voskovaná, ale již zimní obuv s protiskluznou podešví. Hodí se na tramping asfaltem i krajinou. Cena je stanovena na 3 600 Kč.

Pionirki / Kecki – unisex představuje celoroční polobotku s užším profilem. Cena je 3 200 Kč.

Majitel značky Aleš Loch o projektu řekl: „Dali jsme dohromady zlínské výrobce obuvi, se kterými máme skvělé zkušenosti už z předešlých projektů. Vytvořili jsme dva turistické modely bot a jeden městský. Použili jsme desetiletími ověřené střihy. Použité materiály jsou buď vyrobeny pro Playbag nebo pochází od zlínských výrobců. Své dodavatele známe osobně, a proto víme, že nám dodávají opravdovou kvalitu.“ Kolekce Playbot se tak může pochlubit tím, že je opravdu ze Zlína, kde má obuvnictví tradici a zázemí. Alešův spolupracovník a kamarád Honza Ševela dodává: „Máme tady stále k dispozici tehdejší funkční stroje a k tomu pracovité lidi. Jsou to zkušení řemeslníci, kteří boty šijí desítky let.“

PLAYBOT, model Kecki - detail s logem Foto:  PLAYBAG, oficiální zdroj

 

 

Adresa prodejny

Showroom PLAYBAG Praha
Bořivojova ul. 106
130 00 Praha 3 – Žižkov

Showroom PLAYBAG Foto:  PLAYBAG, oficiální zdroj

 

Další informace o nabídce najdete na www.playbag.cz.

 

 

Zdroj: PLAYBAG

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.