Až se léto zeptá

Sluníčko si s námi letos stále hraje na schovávanou, nezbývá než věřit, že v letních měsících nám vše vynahradí. Proto se již nyní vyplatí začít se sestavováním letního šatníku. Módní signály jasně ukazují, že jedněmi z trendů dámské módy budou i nadále prověřené etno a florální motivy. S nimi přichází i výrazná barevnost, která když nerozežene mraky na obloze, tak snad alespoň ty, které se díky nepřízni počasí usazují na duši.

 

new_yorker_amisuimage_material_summer_2013_perex

 

Barevná nebudou jen trička a halenky, ale i kalhoty, mikiny či lehké bundičky. Ani s výraznými vzory nešlápnete vedle. Grafické nebo květinové, geometrické či inspirované orientem nyní naleznete na každém typu oděvu – od kalhot přes šaty a trička až po doplňky. Vzory prostě vládnou aktuálním trendům, tak je vpusťte i do svého šatníku a nebojte se je vzájemně kombinovat.

V nabídce obchodů bude z čeho vybírat, my se podíváme na nabídku GATE a New Yorker, které mohou zaujmout nejen trendovými kolekcemi, ale i příznivými cenami.

 

Letní kolekce GATE

U této značky najdete etno, květinové vzory a hravé potisky triček a topů s motivy zvířat. Proti sklouznutí k příliš pouťovému nebo papouškovému vzhledu slouží jako záchranné lano džínové a plátěné bundičky v modré nebo bílé barvě.

 

 

AMISU & FISHBONE 2013

Módní značka Amisu sází na florální potisky v kombinaci s šortkami nebo skinny džínami. Druhým letním trendem jsou oděvy v přírodním romantickém stylu, které jsou vyrobeny z materiálů s hrubší strukturou. V barvách vládne bílá v kombinaci s modrou, především džínovinou nebo kraťasy či sukněmi s květinovým vzorem.

Fisbone znovuobjevilo pro toto léto batiku, kterou aplikovalo na módní kousky ve stylu grunge. Druhým, se nepříliš odlišujícím trendem je uvolněný přirozený vzhled prezentovaný zejména sportovní street módou krátkých džínových šortek a minisukní, k nimž se hodí všechna trička či halenky z nových kolekcí – florální, etno, batika.

 

-kp-

Zdroj: GATE a New Yorker

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.