Americké retro II

V předchozím článku se představily dvě z novinek značky KitchenAid řady Artisan. Po těchto dvou kuchyňských pomocnících to bude opět dvojice. Nejlépe se doplňuje při přípravě snídaně, protože se jedná o varnou konvici a toustovač. Také pro tyto spotřebiče je charakteristický retro design umocněný robustní konstrukcí a barevností od zářivé červené po béžovou.

 

artisankettle_-perex

 

Rychlovarná konvice KitchenAid Artisan 1,5 l

Je první konvicí KitchenAid v historii značky. Dokonale kombinuje hladký, zaoblený design s vysokou kvalitou a funkčností. Konvice o objemu 1,5 l má nastavitelnou regulaci teploty od 50 do 100 °C, což ocení především milovníci a znalci čaje. Teplotu zobrazuje teploměr na přední straně, vodoznak je umístěný na zadní straně. Retro vzhled opět masivně vyhlížejícího spotřebiče podtrhují použité detaily – páčka pro nastavení požadované teploty vody i klasický budík s ručičkou ukazující na aktuální stupeň teploty během vaření.

Duální konstrukce stěny udržuje vodu déle teplou, snižuje hlučnost a zároveň je chladnější na dotek, takže zvyšuje bezpečnost uživatelů. Robustní kovová základna poskytuje konvici potřebnou stabilitu a příjemná rukojeť pohodlí při používání. Výkon 850 W zaručuje, že se voda začne vařit velmi rychle, což oceníme zejména při ranním spěchu nebo potřebě zachránit připalující se jídlo, kdy je nutné mít rychle k dispozici horkou vodo na podlití.

 

artisankettle

Konvice KitchenAid Artisan 1,5 l je v prodeji v šesti barvách. Poskytovaná záruka je 3 roky.

 

Toustovač KitchenAid Artisan 2 Slice

Spolehlivý toustovač KitchenAid Artisan zvládne nejen dozlatova opečenou topinku, ale díky funkci rozmrazování jemně rozmrazí a následně opeče zmražený chléb. S funkcí jednostranné opékání opeče bagetky a housky pouze uvnitř a zvenku je jen zahřívá. Auto Sensor pečivo automaticky zasune a vysune podle nastavení sedmistupňové škály opékání. A navíc je udrží teplé, jak dlouho bude potřeba. Extra velké otvory umožňují opéci všechny typy pečiva. Funkce sendvič s mřížkou je určena pro přípravu opečených sendvičů s náplní tak, aby náplň nevytékala (jedna mřížka na sendviče je součástí standardního vybavení).

 

toaster2slice

I tento kousek se může pochlubit robustním, stabilním tělem s kovovou konstrukcí a rovněž výběrem ze šesti barev. Záruka je v jeho případě 5 let.

 

Zdroj: Potten & Pannen – Staněk

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.