Výsledky Prázdninové soutěže o vstupenky na hudební festival Hrady CZ

Minulý týden jsme pro vás v souvislosti s blížícím se finále Festivalu Hrady CZ přichystali soutěž, z ní vyšlo vítězně pro 5 šťastlivců, kteří se závěrečného dění na hradě Bouzov zúčastní.

foto: Hrady CZ, oficiální zdroj

foto: Hrady CZ, oficiální zdroj

Soutěžní otázky byly tentokrát hned dvě.

1. Kolíkátý ročník Festivalu Hrady CZ se letos koná?

Správná odpověď zní 9. ročník. V roce 2005 zahájil festival svou existenci první částí na hradech v Čechách, o pět let později organizátoři rozšířili letní hudební turné po hradech také na Moravu, kde se tak letos uskutečnil už počtvrté.

2. V kterém roce byl hrad Bouzov prohlášen národní kulturní památkou?

Stalo se tak v roce 1999. Od roku 1945 je v majetku státu.

Nesprávných odpovědí přišlo pouze 5, jeden soutěžící odpověděl až po uzávěrce, tudíž jsme ho do losování již nemohli zařadit. Zajímavou náhodou je, že mezi vylosovanými jsou soutěžící, z nichž jedna odpověděla vůbec jako první a druhá jako poslední.

 

Výherci, kteří obdrží po 2 vstupenkách na závěrečné koncerty Festivalu Hrady CZ na jsou samé dámy, a to:

1. Dana Gorcová
2. Jaroslava Šafářová
3. Aneta Šestáková
4. Zuzana Svobodová
5. Klára Hanzlíková

Všem výherkyním gratulujeme a rovněž děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili. Doufáme, že se Vám soutěž líbila, že jste se z ní dověděli i zajímavé informace. Budeme samozřejmě rádi, pokud alespoň některé z vás, kteří k nám přišli prostřednictvím soutěžních portálů, zaujal i náš magazín, a těšíme se s Vámi na další virtuální setkání na jeho stránkách.

 

Výhercům byl zaslán informační mail, vstupenky jim budou zaslány PR agenturou 4 PRESS, která má na starosti mediální část Festivalu Hrady CZ.

Přejeme příjemné hudební zážitky
Váš
e-Newspeak

 

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.