Odměna za vysvědčení: Přespání na zámku pro děti s vílou Ohnivkou, Meluzínkou a skřítkem Matýskem

Vánoce jsou pryč a dospělí i děti už se zase točí v kolotoči denních povinností. Pro dítka školou povinná je navíc závěr ledna časem pololetního hodnocení. Apelovat na rodiče, aby děti nestrašili a nedělali jim scény před, ani při čtení jejich studijních výsledků, by měli zejména pedagogové.  Vždy je efektivnější a hlavně bezpečnější zvolit cestu motivace a následné odměny. Jednou takovou, určenou pro menší žáčky může být pohádková noc na zámku, kde se o ně budou namísto rodičů starat pohádkové bytosti.

Chvalský zámek v noci Foto: Chvalský zámek, oficiální zdroj

Chvalský zámek v noci
Foto: Chvalský zámek, oficiální zdroj

 

Noc na zámku s pohádkovými postavami vílou Ohnivkou, Meluzínkou a skřítkem má několik částí. Děti si užijí zámeckou hostinou  při svíčkách v Modrém salonku s obsluhou pohádkových postav, poté je čeká noční cesta za zámeckým pokladem, autorské čtení na dobrou noc z knihy Ducháčkovic rodina spisovatelky Sandry Vebrové. Ráno pak zámecká snídaně opět v Modrém salonku s obsluhou pohádkových postav.

Víla Ohnivka Foto: Chvalský zámek, oficiální zdroj

Víla Ohnivka
Foto: Chvalský zámek, oficiální zdroj

 

Kdy, kde, za kolik

Pobyt na Chvalském zámku určený pro děti od 6 do 11 let proběhne z pátku 30. na sobotu 3. ledna 2015, tedy o pololetních prázdninách. Začíná v pátek v 17 hodin a končí následující den mezi 9. až 10. hodinou.

Cena za dítě: 590 Kč /1 dítě, sourozenecká sleva: 990 Kč /2 děti. Rezervace a bližší informace u paní Beránkové, (ruzena.berankova@chvalskyzamek.cz, mob.: 601 388 922). Přihlášku i bezinfekčnost si můžete stáhnout na zámeckých stránkách. Max. počet je 25 dětí. Uzávěrka přihlášek: neděle 25. 1. 2015.

Chvalská tvrz podzemí Foto: e-Newspeak

Chvalská tvrz podzemí
Foto: e-Newspeak

 

Zdroj: Chvalský zámek

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.