Značka Pennyblack má svou první českou prodejnu

Italská módní značka Pennyblack, která je součástí obchodní skupiny Max Mara, otevřela v Centru Chodov svou první prodejnu v České republice. Butik s bohatým sortimentem trendy dámských oděvů a doplňků pro milovnice sofistikované, ale přitom pro každodenní nošení určené módy s nápaditými vzory a vysokou kvalitou zpracování. K dispozici je nejaktuálnější kolekce podzim/zima 2014 – 15, která klade důraz zejména na funkčnost, jíž však rozhodně nechybí elegance.

Pennyblack kolekce podzim/zima 2014-15 Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

Pennyblack kolekce podzim/zima 2014-15
Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

 

Značka Pennyblack, jež oslovuje zejména moderní městské ženy na několika kontinentech světa, otevřela svou vůbec první prodejnu o rozloze 90 m2 v pražském Centru Chodov. Nabízí zde široký výběr aktuálních módních trendů laděných převážně do urban stylu, které spojuje prvotřídní kvalita a dostupné ceny. V nejnovější kolekci Pennyblack podzim/zima 201415 hrají prim barvy. Jejich škále dominují intenzivní tmavé odstíny vínové či smaragdové, ale prosvětlují je i neutrálnější tóny světle růžové a béžové. Nechybí však ani zábavné kombinace vzorů od grafických přes zvířecí po mikro a makro potisky. Střihy všech oděvů zachovávají celkový dojem čistoty linií. Důraz je kladen na inovativní materiály a ležérnější vzhled. Novou kolekci Pennyblack doplňují propracované prostorné tašky a komfortní různobarevné polobotky nebo semišové kotníkové boty.

„Jsem velmi ráda, že se součástí prémiového portfolia módních značek Centra Chodov stala právě prodejna uznávané módní ikony Pennyblack, tím spíše, že se u nás představila v celorepublikové premiéře. Věřím, že si díky originalitě a kvalitě svého sortimentu rychle získá přízeň českých zákaznic. Do 22. listopadu navíc mohou díky naší slevové knížce v butiku pořídit zboží z nové kolekce za zvýhodněné ceny,“ uvedla Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov.

Butik Pennyblack v Centru Chodov Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

Butik Pennyblack v Centru Chodov
Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

 

Butik Pennyblack je posledním z přírůstků do řady světových módních ikon, jež se v Centru Chodov za několik uplynulých měsíců představily. Navazuje tak na úspěšné otevření prodejny mladé značky adidas NEO nebo luxusního italského brandu STEFANEL.

 

O Pennyblack

Značka Pennyblack, součást obchodní skupiny Max Mara, byla založena v roce 1978 a dnes patří k nejoblíbenějším módním značkám v Itálii. Síť jejích prodejen se rozrůstá po Evropě, Střední Asii, Dálném východě, Jižní Americe a Austrálii.

Pennyblack charakterizuje vynikající kvalita výrobků za dostupné ceny. Oděvy jsou určeny všem sebevědomým ženám, jimž je vlastní sofistikovaný, ale snadno nositelný styl, a hledají vysoce kvalitní materiály s precizním zpracováním.

Kolekce Pennyblack navrhuje tým mladých inovativních designérů z celého světa. Jejich prostřednictvím společnost potvrzuje, že věnuje pozornost nejnovějším a nejzajímavějším objevům módní scény.

Aktuální kolekci si můžete prohlédnout na www.pennyblack.com.

Pennyblack kolekce podzim/zima 2014-15 Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

Pennyblack kolekce podzim/zima 2014-15
Foto: Centrum Chodov, oficiální zdroj

 

Zdroj: Centrum Chodov

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.