Zimní kolekce s.Oliver: Vánoční dárek i sváteční oblečení v jednom

Vánoce se již natahují po klice našich domovů, a tak se bude v nejbližších dnech v domácnostech řešit zejména sváteční proviant. A pravděpodobně na samém konci příprav vyvstane otázka: „Co na sebe ke svátečnímu stolu i na rodinné návštěvy či večírek s přáteli?“ Módní a lifestylová značka s.Oliver nabízí řešení v podobě outfitů i doplňků, které se současně mohou stát aktuálním dárkem.

Vánoční inspirace s.Oliver Foto: s.Oliver, oficiální zroj

 

 

Teple i elegantně

V posledních kolekcích letošního roku s.Oliver připravil již sladěné outfity pro všední i sváteční dny. Díky nim se snadno a rychle, což se v před i vánočním maratonu cení nejvíce, perfektně se obléknete na vánoční večírek, slavnostní party i adventní procházku po městě

 

Kolekcím dominují příjemné úplety k zachumlání, móda v ležérním stylu, elegantní barvy, rafinované šaty, ale i spousta blyštivých detailů.

Prodejny kromě základního oblečení nabízí celou řadu doplňků pro dámy a pány, a tak se milým dárkem může stát náhrdelník, hodinky, šátek nebo třeba peněženka s kabelkou.Nebo třeba doplněk, který místo oblečení používala slavná Marylin Monroe. Tedy parfém.

 

Blíže se s aktuální nabídku módní značky s.Oliver můžete seznámit na www.soliver.com a www.facebook.com/s.Oliver.cz.

 

Zdroj: s.Oliver

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.