Romantický pobyt ve dvou v moderním Wellness hotelu Vista

Plánujete-li strávit příjemnou dovolenou se svou drahou polovičkou, navštivte Wellness hotel Vista, jeden z nejmodernějších areálů v České republice. Luxusní ubytování se nachází v malebné horské oblasti Králického Sněžníku přímo v centru relaxačního a sportovního resortu Dolní Morava. Prostředí hotelu je jako stvořené pro romantickou dovolenou ve dvou. Díky svému umístění skýtá neomezené možnosti aktivního odpočinku i příjemné relaxace během celého roku.

 

np_perex__wellness-hotel-vista-pokoj-pro-dva

 

Hotel nabízí výhodný balíček pro zamilované, který mimo jiné zahrnuje romantickou snídani do postele, večeři při svíčkách nebo koupel pro dva s láhví sektu. Ubytovat se můžete v prezidentském apartmá s vířivkou, kde se budete cítit „jako v pohádce“. Každý hotelový pokoj nabízí vlastní balkón s neopakovatelným výhledem na horská panoramata. Při návštěvě restaurací v areálu si nenechte ujít kulinářské speciality z proslulé regionální gastronomie.

 

Aktivní relaxace 

Jste-li fanoušky aktivního odpočinku, vyzkoušet můžete bowling, golfový trenažer nebo billiard. Za pěkného počasí neváhejte využít tenisové kurty, bobovou dráhu nebo lanový park. Úchvatné prostředí Jeseníků přímo láká k dlouhým procházkám s nádhernými výhledy.

Kdo by po dlouhé túře neuvítal trochu odpočinku? Pro čas relaxace nabízí hotel moderní wellness centrum s bazénem s termální vodou o teplotě 32°. Součástí centra je i finská sauna, parní lázeň a mnoho dalších relaxačních programů. Vybírat můžete i z nepřeberného množství masáží. Vyzkoušejte klasickou masáž, masáž vodními tryskami, lávovými kameny nebo jílovou směsí. Dosáhnete tak dokonalého uvolnění svalstva a vnitřní pohody.

 

Společenský život

Součástí hotelu je Café bar a Mulda bar, kam si večer můžete zajít na drink nebo zatančit. Hotel a jeho okolí je ideálním místem nejen pro romantickou dovolenou, v nabídce najdete další typy zvýhodněných pobytových balíčků (pro rodiny s dětmi, relaxaci nebo dámskou či pánskou jízdu). Hotel je vhodný i pro pořádání firemních akcí, svateb a dalších oslav. Wellness hotel Vista je součástí moderního relax & sport resortu Dolní Morava. Více informací se dozvíte na www.hotel-dolnimorava.cz, www.dolnimorava.cz.

 

 

 

Zdroj: PR článek cammino…

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.