Výsledky Letní soutěže k výstavě VIP sklo (aktualizováno)

Vážení soutěžící,
děkujeme Vám za účast v naší první soutěži, kterou jsme uspořádali ve spolupráci s Uměleckoprůmyslovým museem v Praze, k jehož právě probíhající výstavě směřovala také naše soutěžní otázka: „Která legenda českého sklářství se zúčastnila XI. mezinárodního sklářského sympozia IGS 2012 prezentovaného na výstavě VIP sklo v Uměleckoprůmyslovém museu?“

 

np_soutez-vip-sklo_perex

 

Správná odpověď byla René Roubíček. Tento výtvarník se mezinárodního sklářského sympozia v roce 2012 zúčastnil ve svých rovných 90 letech.

Další možnosti byly trochu chyták – Stanislav Libenský bezesporu patří mezi legendy českého sklářství, ale v době konání sympozia uběhlo již 10 let od jeho úmrtí. Jiří Harcuba je rovněž legendárním sklářským výtvarníkem uznávaným po celém světě, ale věnuje se rytecké tvorbě, která do náplně sympozia tak úplně nezapadá.

Pro nalezení správné odpovědi mohla posloužit nápověda v podobě odkazu na článek o výstavě, který byl umístěný u odpovědního formuláře.

 

Malá bilance

Do soutěže přišlo celkem 246 odpovědí, z toho 1 po uzávěrce a 22 odpovědí chybných.

 

A teď to, na co všichni netrpělivě čekáte

Jak už jsme vás informovali, čeká vás milé překvapení, jehož strůjcem je Uměleckoprůmyslové museum, které věnovalo Newspeaku do soutěže dalších skvělých 18 vstupenek, takže nerozdáme jen hlavní cenu a druhou cenu, ale rovnou cen 10! Za což museu velice děkujeme.

K hlavní ceně – sklenkám na sekt z křišťálového skla přidáme jednu volnou vstupenku na výstavu VIP sklo. a pro 2. až 10. výherce máme připraveny vždy dvě volné vstupenky na tuto výstavu.

 

Výsledky losování

Hlavní cena poputuje k Miluši Šafránkové

 2.  místo Ambra Dvořáková
 3.  místo Eva Tomášková
 4.  místo Nikola Donátová
 5.  místo Jana Chudiaková
 6.  místo Hana Svobodová
 7.  místo Ivana Marešová
 8.  místo Jana Flegrová
 9.  místo Petra Kovářová
10. místo Petr Zwikirsch

Vzhledem k tomu, že se výherce č. 10 své výhry vzdal, vylosovali jsme další soutěžící. Výherkyní se tak stala Klára Majstryszinová.  Gratulujeme!

Výherci byli kontaktováni na uvedených mailových adresách.

Všem výhercům gratulujeme a zároveň děkujeme všem, kteří se soutěže zúčastnili. Doufáme, že se Vám soutěž líbila a budeme rádi, pokud alespoň některé z vás, kteří k nám přišli prostřednictvím soutěžních portálů, zaujal i náš magazín.

 

Se všemi soutěžícími se těšíme na další setkání na našich stránkách.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.