Veterán party a výstava historických motocyklů Jawa

Sobota 25. dubna bude malým svátkem všech příznivcům motoristického sportu a zejména milovníků historických automobilů a motocyklů. Chvalský zámek a restaurátorský Atelier Fiala pořádají celodenní akci na níž se zájemci budou moci seznámit s několika desítkami unikátních historických vozidel a současně si ještě prohlédnout končící výstavu historických motocyklů JAWA.

plakát k Výstavě motocyklů JAWA Oficiální zdroj: Chvalský zámek

 

Veterán party na Chvalské tvrzi, kterou pořádá Klub historických vozidel začne v 9 hodin, oficiální zahájení se bude konat o hodinu později. V 11 hodin čeká moto veterány spanilá jízda Horními Počernicemi.

Dále máte poslední možnost shlédnout výstavu historických motocyklů JAWA, kterou naleznete v galerii a kočárovně zámku Chvaly. Výstava se koná u příležitosti 15. výročí úmrtí motoristické legendy Františka Šťastného a je věnovaná výhradně československým motocyklům JAWA. Těšit se můžete na opravdové unikáty značky JAWA, na průřez její modelovou řadou a také na historické informace o těchto motocyklech. Výstava končí 25. dubna 2015 v 17 hodin.

 

Výstava historických motocyklů JAWA na Chvalském zámku Foto: Chvalský zámek, oficiální zdroj

 

Zdroj: Chvalský zámek, Atelier Fiala

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.